Jóember, tudja maga, miért rontják el a jegykezelőket, hiszen az van kiírva, hogy a jegy vásárlásával és érvényesítésével Ön is hozzájárul a közösségi közlekedés jobbá tételéhez, ami mindannyiunk érdeke, ugye? - nyitottam meg a társalgást. Rám nézett, a tekintetében volt valami szúrós, talán fogalmazhatnék úgy is, letaglózó vonás. - Mi van, baszd meg, nekem ugatsz? - kérdezett vissza. Bár nem értettem, miért szólít fel szaporodásra nyilvánosan, nem firtattam a dolgot, bocsánatot kértem a zavarásért, és közöltem, hogy csak az álláspontja felől kívánok érdeklődni. Ekkor mintha elakadt volna a lélegzete, aztán felnyerített. - Mondd, öreg, belém akarsz kötni, vagy csak simán hülye vagy? - Meg sem várta a válaszomat, újabb kérdést zúdított rám, ami igazán nyugtalanná tett - Téged a Marsról szalajtottak, hogy semmit nem tudsz?

Forrás: azacs.blog.hu
Feltöltő: rosissy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pedro
@Démona

Vegyük má' komolyan magunkat, és ne vigyük el a taf@szi zsongás felé vinni a disputát ősszel.
nagyvalika
Azért nem csak ilyen emberek vannak nálunk, akik így beszélnek. Találni rendes, jóravaló segítőkészeket is.
A külföldieknek meg tényleg mindenki segít.
A miniszterelnök meg miniszterelnök. Arról végképp nem mi tehetünk.
Pedro
Beszéljünk világosan. Orbán sok döntésével még azok is egyetértenek igazából, akik ki nem állhatják, mert tényleg bajban van az ország. A baj az, hogy igy határozzuk meg a dolgot: Orbán dönt. Az is baj, hogy nincs szabad, független, minden politikai erővel távolságot tartó közmédia, ahol gond nélkül lehetne kérdésekkel meizzasztani Orbánt és társait. Magyarán: nincs kőkemény kontroll, nincsenek megkérdőjelezhetetlen fékek és ellensúlyok. Ha ezek lennének, a kormány lépéseit kordában lehetne tartani, és ha kell megállásra bírni.
nagyvalika
@Pedro: Igazad van! Orbán minden oldalról bebiztosítja magát, hogy ne érhesse támadás. Ennek legkézenfekvőbb forrása a média lehetne, de igyekszik ezt a területet maximálisan kézbentartani, befolyásolni.
Sajnos ebből (és még sok másból) az következik, hogy mindenkinek úgy kell táncolnia, ahogy ő fütyül. Még akkor is, ha ez a fütty fülsértően hamis, a tánc pedig lassú és kíméletlen kínlódás.
Pedro
@nagyvalika

Jó estét ! Azért ez nem igaz. Amit írsz, olyan, mintha mindenkinek igérne, mindenkinek azt mondaná, amit hallani szeretne. De ez nem igaz ! Mert ha igaz lenne, akkor Orbán orbitális nagy demagóg lenne,
nagyvalika
Azt érzem, hogy a munkás hétköznapok kezdenek szélmalomharccá változni. Csak a véres-verejtékes küzdelem, mégsem jutunk sehová. Előre szeretnénk, de mindig csak lejjebb és lejjebb kerülünk.
Hiszem és tudom: ha baj van, akkor nem a felelősök felkutatásával kell elsősorban foglalkozni, hanem megtalálni az előrevezető utat. Ez az, ami hiányzik.
Nem tudom mikor lesz jobb, vagy lesz-e egyáltalán. Egy biztos: a jelenlegi hatalom intézkedéseinek hatására sokan, nagyon sokan elveszítenek mindent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.