A szolgálati vagy korkedvezményes nyugdíjak adójából emelik a rendvédelmisek bérét. A kormányfő a tiszthelyettes rendőrök eskütételén beszélt erről. Korábban már közölte a kormányzat, hogy megadóztatják azok járandóságát, akik a szolgálati nyugdíjat választják és nem állnak újra munkába.

Forrás: neofm.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ezt hívják egyszerűen lopásnak. Azért, arra kíváncsi leszek, ha netán van bátorságuk ezt valóban megtenni, hogyan fogják ezt megetetni azokkal, akik most dec. 31-el nyugállományba vonulnak, hisz jan. 01-el már 16%-kal (még mostani állás szerint) kevesebbet kapnak a törvény szerint megállapítottnál, és az kapja meg a sarcot, akivel tegnap még együtt dolgozott. Arra is kíváncsi vagyok, hogy valójában szétosztják az így ellopott pénzt, vagy egyszerűen járni jár, de nem jut alapon inkább elsíbolják az egészet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.