Törvényben akarják rögzíteni, hogy az előző kormány költségvetésében hamis adatok szerepeltek.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Édes istenem! Nincs szükség itt már a Kossuth kabaréjára. Elég ha hallgatja az ember a híreket. Törvénybe foglalják, hogy az előző kormány hamisított :) Valami azt súgja, hogy a billentyűnyomó droidok megszavazzák, Golyóstoll meg aláírja. Az élet néha nagyon egyszerű.:)
Vajh, ha hamisítottak ez miért nem derült ki az átadás-átvétel során???? Úgy tudom felkerült anno a netre is.:) Hogy a macska bajszába vették ezek át azt a bizonyos kormányrudat, amiért vekker képes volt polgárháborús állapotba sodorni az országot? Ennyire felelős vezetőink vannak? Én még azt tanultam anno az egyetemen , ha aláírtad az átadás-átvételi jegyzőkönyvet, jól nézd át, mert aláírás után már az átvevő micsodáján csattan a csalán. Ezek tényleg ennyire hülyének nézik az embereket?
nyanya001
A mi fényes tekintetű Viktorunknak a bosszúállás
lila ködöt vont a szeme és az agya elé és ez lesz
a veszte !
Dr. Akula
@coyote3: ahogy mondani szokás: a pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs! Pláne másfél év után! Itt bizony nagy a baj elmeileg...!!
lópicigáspár
Akkor a 250-es EUR is hamis volt a mostani 295-höz képest!
Yeromos
Azt hiszem mielőtt törvénybe iktatnák nem ártana bizonyítani, lehetőleg egy független bíróságon (ami magyar országon sajnos nincs)
Amúgy meg nem értem, hogy lehet törvénybe rögzíteni hamisítást.
Én azt hiszem a törvények szabályzásra valók, azokat kellene be tartani.
És nem egy vélt vagy valós bűncselekményt rögzíteni.
Csizmás Kond
Az biztos, hogy a Bajnai kormányt nem azért tették oda váltságkezelőnek, hogy értéket produkáljon, hanem azért, hogy az azelőtti gazemberségeket maszkírozza.
...de úgy-látszik kezdett repedezni a vakolat....
DR Eric CARTMEN
Ennek a pancser bandának van rendesen bőr a képükön. Törvénybe foglalják majd azt is hogy az alcsúti focista egyenesen a JÓISTENTŐL kapta a hatalmát. ????
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Csontvázak nem dőltek, pedig nagyon keresgélték, szabályos átadás átvétel után másfél évvel vádaskodni csak a szellemi alultápláltak kedvéért szoktak, akik be is szopják az ilyen ökörségeket.
Csizmás Kond
@luigilongo60: A friss halottból csak idő teltével lesz csontváz...ugye tudod....
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: A biológiát nem illik keverni sem a közgazdaságtannal, sem a politikával.
Csizmás Kond
@luigilongo60: Itt már minden keveredik....
sasi1115
www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/orban_megint_kulfoldon_dicserte_a_bajnai_kormanyt_39745
Na ki az aki hazudik? Na ki a hülye? Kinek vaskos a bőr a pofáján?
Vannak esetek amikor tényleg kussolni illene!
El kellene már gondolkodni egy kicsit....
Azért mert a gerinc hiányzik, azért remélem hogy hangyaf..sznyi aggyal azért még rendelkeznek fitymáreszék és bérenceik.
Ennél lejjeb már nem kellene süllyedni gyerekek, mert már így is elég szánalmasak vagytok!
dr. prédikátor
@sasi1115: pedig már így is a bányászbéka segge alatt vannak!!!!

O R R B Á N !!!!!!! T A K A R O D J!!!!!!!!!!!!
Dr. Felipe
A nemzeti hazugság kormánya törvénybe foglalja a hazugságait. Szánalmas figurák ezek mind.
Csizmás Kond
@sasi1115: Ezt most a fitymáreszne, vagy a bérenceinek vagy kinek írtad ,
Ha a fitymáresznek akkor semmi baj, neked nem tetszik, igaz más se de az nem számít csak az hogy ők nem tetszenek és kész.
Ha az úgynevezett bérenceinek írtad akkor annyiban tévedtél, hogy ők is ugyanolyan emberek mint te csak másra szavaztak, nem kötelező mindenki arra szavazzon aki neked tetszik, különben arra nem is lehetne mert mint említetted régebb neked ma senki sem tetszik. Szóval a szánalmazás meg a lesüllyedés emlegetése egyfajta butaság, ugyanis más az, hogy kire szavazol és már az, hogy hová alakul az élet. Vagy száz évig az úgynevezett szocikomcsi egyveleg uralkodott, az sem tetszett mert megbuktatták-tuk. Utána százfelé szakadtak, volt aki régi valamit vett fel volt aki újat kreált volt aki némi pulitérral ugyanazon névvel akart tovább szédíteni, de mindenkire szavazott valaki.
Szerintem nem kell azért senki szégyellje magát mert a Fideszre szavazott, sőt ha a szocik vitték volna tovább ..na de ezt már százszor elvitattuk.
...ne idegeskedj és főleg ne nézz le senkit..inkább szállj magadba és gondold el te hol rontottad el és mi lett volna ha másképp csinálod.
Hókuszpók
Várom mikor iktatják törvénybe, hogy gróf Batthyány Lajos egy szemét, hazaáruló volt.
Dr. Akula
@sasi1115: ne reménykedj, szomszéd. Akkor nem csalódsz! :)
sasi1115
@Csizmás Kond: Ez az a téma ahol szünetet tarthatsz kitekat! Tudod, have a break have a Kitkat!
Ezt írtad:"Az biztos, hogy a Bajnai kormányt nem azért tették oda váltságkezelőnek, hogy értéket produkáljon, hanem azért, hogy az azelőtti gazemberségeket maszkírozza."
Miért írtad ezt? Azért hogy alátámaszd a fitymáresz visszamutogatását.
Ha nem vagy fitymáreszfan, akkor minek véded?
Ha hazugságot támogatsz, akkor magad is hazuggá válsz Márpedig külföldön saját sikereként aposztrofálta vezéred a sikereket, meg a bajnaiét is.
Szóval én nem idegeskedem, csak gyűlölöm a hazugokat. Pláne azokat, akiket hamar le lehet buktatni.
Ha az, amit írtam magadra veszed, az a te dolgod, a te inged.
A "lenézős" dumáddal meg ne fárasszál, abban te vagy a nagyágyú. Továbbá ahhoz te nekem túlságosan hiteltelen vagy, hogy bármely tanácsodat megfogadjam, úgyhogy kímélj meg ezektől...

dr. prédikátor
@sasi1115: Ne mérgelődj!Vannak olyan négylábú emlősők akik csak a kajástányérig tudnak gondolkodni!Azon túl már nem létezik számukra semmi!!!
csikknorisz
A 2011-es költségvetés folyamatosan csúszkál a taknyon, erre a 2010-essel foglalkoznak, ráérő idejükben meg emelnek egy kis adót a 2012-es költségvetésnek, hogy az idei balfaszságait kiigazítsák. Ilyeneket még a Kétfarkú Kutya Párt is tudna, kár, hogy nem állítottak országos listát. :)
Csizmás Kond
@prédikátor: Persze, ez is egy vélemény...miért ne volna az...
Csizmás Kond
@sasi1115: Nem hat meg, de megállni sem tudod a nevezgetést...ilyenkor szabadul fel benned a leplezett indulat.
Naszóval, Bajnait mindig is jó szakembernek tartottam, csak nem kellett volna azt a munkát elvállalnia, vagy ha elvállalta akkor ne egy évre.
A válságkezelés kifejezés magában rejti a már szarbanlevés mivoltát. Azt egy év alatt nem lehet kezelni, sőt több év alatt is csak nagyon nehezen. Tehát azzal, hogy ők egy évre vállaltak olyan melót amit nem lehet véghezvinni, de sikeresnek minősítik a munkájukat azt takarja hogy fuseráltak.
Ne nekem higgy, hanem azt magyarázd meg, hogy amiben most vagyunk ki vagy mi okozta és ki tudná helyrehozni.
sasi1115
@Csizmás Kond: Te macska vagy, ne terelj! Hagyd meg azt a feladatot az ősi magyar kutyáknak (puli,pumi stb.).
Összpontosíts most a feladatra. Hamisított a Bajna-kormányi, ezt kell elhitetned a néppel, még akkor is ha hazugság. Mert ugye szakértő haverjaid átvették a pakkot!!!
Ja és én már csak ilyen vagyok hogy nevezgetek, csak annyira, amennyire te is nevezgetsz.
Tudod, szálka-gerenda meg ok-okozat...
Ja és azóta még nagyobb szar van mióta a fidióta haverjaid bohóckodnak az országban, azon is gondolkodhatsz, nem mindig vissza kell nézegetni és a múltban élni. Legyél optimista fideszes, mert a jövő elkezdődött, csak éppen jelenleg szarabb minden mint volt!!!
Csizmás Kond
@sasi1115: Nem én hitetem el, hanem ők hitették el, hogy az a válság nem is volt válság, csak Gyurcsány lemondott és ráfogták hogy válság volt.
..érted ugye ?
...Odaállanak kormányozni és egy év múlva minden rendben van....nincs válság,működik a gazdaság, nincs adósság tele a kassza...volt válság nincs válság....
...hogy miért vagyunk most is szarban ,hát mert annyi ganét hagytak maguk után, hogy nem lehet egyik pillanatról a másikra eltakarítani....
Nem fogom senkinek pártját, de ezt másképp megmagyarázni nem lehet.
...de te megpróbálhatod...
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Nagyon belekeveredtél ebbe a válság projektbe, mint a hülyegyerek a periódusos rendszerbe.
Csikknorisznak van igaza, erre még a Kétfarkú Kutyapárt is képes lett volna de lehet, hogy többre is.
sasi1115
@Csizmás Kond: Nem vagy fideszes mi? akkor miért ezzel a szar fideszes dumával jössz hogy a szart el kell takarítani..
A szar itt csak a népnek jutott, a haverjaid és azoknak a haverjai dőzsölnek.
Ha olyan szar ez az ország miért harcoltak annyira érte 8 éven át? Nehogy azt mond hogy ők nem ismerték a helyzetét az országnak. Mert akkor ők is hazudtak (ez sajnos eddig is nyilvánvaló volt)
Ki a szakértő? Eddig a haversrácok voltak a szakértők! Rosszul vették át? Vagy mégsem értenek hozzá?
Én nem magyarázkodom, mert azt meghagyom neked...
Abban olyan jó vagy!
De másfél év után senki nincs böriben, Fecóval koncepcionálnak, a Hagyó lefogyott, a Hunvald vélhetően fideszeseket is húzna magával szóval pihentetik. Folytassam?
A csontvázak megvannak, csak sajnos az a magyar nép, a dolgozó emberek.
Szóval cáfoljad amit leírtam...
Megpróbálhatod...
marlin2
@sasi1115: Ennek ha az iskolát a fejére építenék, akkor is hülye lenne, és talán még el is hiszi, hogy jobb lesz attól, hogy a Fidesz másképp lop, mint az elődei!!
Dr. Felipe
Elvtársak! Mikor tolta el Bajnai a biciklit? 2010 ben. Átadták a kormányt? Át. Önök átvették a kormányt? Át. Tetszettek reklamálni hogy hamisak az adatok? Nem. Most 2011 ben ki kormányozza a hajót? Önök. Akkor kik vitték zátonyra a hajót? Önök. Több kérdésem nincs is mert innentől önök hiteltelen fajankók a szememben, oszt jónapot.
sasi1115
@Felipe: Ja. Jó napot és egyben soha viszont nem látásra...
Dr.luigilongo60
Komolyan mondom, ez az erőlködés olyan, mint az Én volt munkaügyi perem.
Bepereltem a volt cégemet a kirúgásom miatt, a főnököm az első 1-2 tárgyalásra oda se jött de összeeszkábált "bizonyítékokat" csatolt a beadványhoz, hogy nem jól láttam el a munkámat.
Én ,és az ügyvédem mind a nyolc beterjesztett irat tartalmát megcáfoltuk pontról pontra.
A bíró és az ülnökök alig bírták visszatartani a röhögést a volt munkáltatóm által beterjesztett "bizonyítékoknak" a láttán.
Természetesen a cég tovább erősködött de mikor megszagolták, hogy mennyit kéne fizetniük, az ítélet hirdetés előtt egy órával megkerestek és nem vagyoni kártérítést ajánlottak.Akkor lett a volt főnökömből hirtelen egy szánalmas törpe, aki előtte pár hónappal még királynak képzelte magát.
Addigra már többszöri rendbírságot is fizettek a nem megjelenés miatt.

Mind ez csak okulásként.
marlin2
@Felipe: Az történt, hogy EU-ék nem vették be a Matolcsi hülyeségeit, és ezért 400 milliárddal kisebb lett a tavalyi GDP!!
Ezt akarják most valamilyen "faramuci" KSH (ÚJ) jelentés alapján "rálőcsölni" a Bajnaira!!
Tisztességesebb lenne, ha beismernék, hogy hülyék a gazdasághoz,
és ahogy tegnap láttuk: "Orbán, ne babráld, ha nem értesz hozzá"!!
Dr.luigilongo60
@marlin2: Én egy robbantást se bíznék Orbáncra és csapatára, mert a zöld és a piros gombot is összekevernék, az zicher.
Bugajakab
@sasi1115: Jól beszélsz!

És nincs is ellen érv. (mert talán nem is lehet)

silber13
@Csizmás Kond : emlékezz a fityiszesek jelszavára: "Si fecisti, nega!" vagyis, " ha megtetted, tagadd!!" és még Viktor címer felíratára : " Sic volo, sic jubeo! " A gátlástalanság kinyilvánitása : " Így akarom, így parancsolom!" De van ám tovább is: ".....stat pro ratione voluntas. " ergo : " akaratom legyen az indok! " És mielőtt még belém kötnél a latin miatt, előre jelzem, nagy kapufát fogsz rúgni!!! :-))))))))))
Dr.luigilongo60
@silber13: Hú bakker cicus, látod mennyire hülye vagy?
Ergo, sic volo,jubeo, meg ilyenek?
Ezt is tanították az ökör-körökben?
Vagy nem?
Ugorjál neki a tanulásnak, mert különben sose leszel felsőbb rendű!!!
marlin2
@luigilongo60: ( marlin2 ma, 19:40)
úGY SE!!
marlin2
@gyurcsányferi: És veled mi a helyzet??
Na mert rád férne!!
Legalább egy kis hittan:)), a pap bácsitól!!
A sekrestyébe!! :))
silber13
@luigilongo60 : sajnálom, hogy megalázó a véleményed... @gyurcsány ferin nem csodálkozom, hiszen én talán akkor is sejdítettem a latin nyelvet, mikor ő még arra a bizonyos edényre sem tudott ráűlni!! Talán jobban tenné, ha tanulna! Bár, eddigi megnyilvánulásai szerint felesleges az erőlködése, !!!!...
Csizmás Kond
marlin2 tegnap, 19:
Tényleg nem lennék okosabb, sőt bele is halnék, de szerintem te is attól lehetsz ennyire ütődött, ha nem is egy iskolát de egy kövét a fejedre ejthették.
szaboria1
@Csizmás Kond: Cicus arra adjál feleletet miért tüntették el az internetről a Bajna át adásátvételi jkv.a fityeszesek az átvételt követő napok után.
Csizmás Kond
@szaboria1: Nem tudom, de miből gondolod, hogy kéne tudjam ?
szaboria1
@Csizmás Kond: Mert akkor legalább tudnád ,hogy nem tudna mire hivatkozni most 1,5 év után a mstani nem értő kormány.
Csizmás Kond
@szaboria1: Ha már mindenáron bizonyítani akarsz, mondj egy olyan kormányt amelyik értette a dolgát....
Dr.luigilongo60
@silber13: Bocsánat, ha megbántottalak, nem állt szándékomban , A hozzászólást Csizmásnak akartam címezni és nem Neked.
Ha akarta, megértette, ha nem ,hát nem.
Még egyszer elnézést.
szaboria1
@Csizmás Kond: Bajnaiék pont azért tették fel az internetre, hogy ne tudjon a Fidesz hazudozni akkor nem is hivatkoztak rá. Azt hiszik az emberek feledékenyek és 1,5 év után bedobják ezt a blődséget.
silber13
@luigilongo60 : OK!! Lehet, rosszul értelmeztem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.