Az 1956-os szervezetek működésére és a megtorlások áldozataira fordítaná Wittner Mária fideszes országgyűlési képviselő az 1989 előtti rendszer egykori vezetőinek kiemelt nyugdíját. A képviselő szerint elfogadhatatlan, hogy az 56-osoknak járó nyugdíjkiegészítés mértéke a Gyurcsány-kormány döntése miatt évek óta nem emelkedik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@libero: Figyelj !
Nevezd szenilisnek azt aki a legközelebbi hozzád tartozó !
Feraj49
Kedves MÁRIA !Minden "szentnek" maga felé hajlik a keze! Azoktól elvennéd,hogy magadnak kioszthasd.Nem akarsz már végre eldugulni?Pedig Én még csak nem is vagyok érdekelt egyik oldalról sem,de már unom a hülyeségeidet!
kiscserkész
Na ere kíváncsi leszek, Sintér Olajos Sanyinak hogyan nyesik vissza?
marlin2
És mi lesz a rendszerváltás utáni vezetők "pofátlanul magas" kiemelt nyugdíjával?? Azon valóban sokat lehetne spórolni!!
Talán a "polgármester" nyugdíjakat is vissza kellene venni a normális mértékűre!!
De a tuti az lenne, ha maximalizálnák a nyugdíjakat egy tisztességes összegben!!
Feraj49
@marlin2: Egyet értek veled,maximálni kell a nyugdíjakat,és akkor nincs vita,mindegy,hogy mikor kapta,és kivétel + pótlékok nélkül./kitüntetések,díjak stb/
silber13
@libero! Wittner Maris egyáltalán nem szenilis! Nagyon is észnél van, egy velejéig gyűlölködő, gonosz némber! Az állítólagos meghurcolására nagyon kiváncsi lennék, mert hogy hazudozik, az biztos. Megérné kivizsgálni viselt dolgait! Ahogy mondani szokás: A görény ne beszéljen illatról! Egyébként a stílusod alpári!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.