Úgy hallom, egyre többen találgatják nem csekély aggodalommal, vajon miként alakul Orbán Viktor programja karácsonykor, mert ugye, ha netalán nem tartózkodik itthon, akkor az is elmarad, vagy összevonják az Új évvel, ki tudja.

Forrás: 168 óra
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Vekker nélküli ünnep. Béke, nyugodt demonstráció. Tegyük hozzá nem csak vekker, hanem vekker idióta szabadcsapatai nélküli ünnep is volt.
Dr.luigilongo60
@coyote3: Már mondtam máshol, csak azért volt csendes, mert zárva volt a pénztár hiányzás(külföldön tartózkodás) miatt.
Feraj49
Na ennyire érdekli őket október 23!Csak a duma!
lópicigáspár
@marlin2: Kiegészítenélek! Inkább az egész év, de leginkább Magyarország!
Fater59
Október, november , december és a többi , de szép is lenne.
nyanya001
A Fidesz 56-hoz való viszonya jelentősen megváltozhatott, mert a hatalom kirúgta állásából a forradalom egyik mártírjának, Maléter Pálnak az özvegyét, a 77 éves Gyenes Judithot. Az özvegy könyvtáros volt az 56-os intézetben, amit épp a Fidesz kormány számol fel jelenleg. Ezek után hogy mondhatják 56 örökösének magukat a "fiatal demokraták" ? Akik mint tudjuk sem nem fiatalok, sem nem demokraták többé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.