A torontói roma központban szerzett személyes tapasztalatai még inkább meggyőzték Kanada bevándorlásügyi miniszterét arról, hogy a magyarországi romák kanadai migrációja "nagyon furcsa" és "nagyon jól szervezett", s a tavaly beadott menedékkérelmekből sok "nem volt tisztességes" - írta a kanadai National Post című lap online kiadásában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Csizmás Kond: vazze, miért nem az óhazába utaznak el.?
Ott ahol a beás folyó ered,( mondta egy lüke cigánykutató)
csikknorisz
A 17.10-es kommentemhez: "a kérelmezők 23
százaléka pedig meg is kapta a
menekültstátuszt" Szintén hvg ( hvg.hu/itthon/20111027_magyar_romak_kanada ), de így hozta le a többi médium is. Akkor mennyi is az a 23% tulajdonképpen, 2.3, vagy 2-3? Nagyságrendeket azé' nem kéne tévedni, tisztelt firkászok.
gabrella
Tegnap a tv-ben egy néger panaszkodott,hogy a kanadai reptéren landoló romák kiejtik a bűvös szót, hogy menekült és már jár nekik az egészségügyi szolgáltatás, fogászat stb. amely nagyon sokba kerül az ottani eü.ellátó rendszernek.
varirmag
Volt már ilyen kiruccanásuk régebben is,aztán hónapokig visszajártak a segélyeket felvenni ( repülővel jött a nagycsaládból valamelyiköjük a bankkártyákkal ! és az önkormik meg csak utaltálták a pénzt ), végül mind kivétel nélkül vissza jöttek .
Kutyafüle
@varirmag: Na látod ! nem hülyék ezek! Hülye az az önkormányzat, amelyik tudja, hogy a tetves már 3 hónapja nincs az országban, de azért a segélyt kiutalja nekik.
Itt a joghézag, amin változtatni kellene.
Pedig egyszerű: nem jár óvodába- iskolába a gyerek? hol van? Ja ,hogy Kanadában van? Osztálykiránduláson?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.