IMF: nem érkezett semmilyen felkérés Magyarországról.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Szóval nem szólt nekik senki? Érdekes! Felettébb érdekes. Netán az a pár hibbant magyar "illetékes "azt gondolja, hogy majd az IMF fog alázatosan bekopogni és még alázatosabban - egy a magyar félnek tetszőleges tárgyalási időpontért - könyörögni? :-)))))))))))))))))))))) Kezdem sejteni, ki, vagy kik hazudoznak már megint, mint általában!
zsolti
@gabrella: valakinek muszáj láncon tartania a vezéred meg a kancsal közgazdász zsenit, mielőtt teljesen szétverik az országot.
Csizmás Kond
Az országot nem a vezér verte szét, hanem csak sokan az ő nyakába szeretnék varrni a dolgokat. Az ország a felvett hitelek súlya alatt nyög, amit a gazdaság féllendítésé hiányában vettek fel az eddigi kormányok. Nem a vezér hibás a most kialakult helyzetért és nem is a gazdaság hanem a spekulatív európai pénzpiac, akinek fáj, hogy elvesztett egy hitelezőt, és a visszaszerzése érdekében képes bármire....persze különböző nagyhatalmak segítségével karöltve. A mostani IMF tárgyalást sem a magyar politika kezdte, hanem éppen fordítva, az IMF jött egy olyan javaslattal, hogy képes úgy is garanciát vállalni, hogy ne szóljon bele a belpolitikába.
zsolti
@Csizmás Kond: ki osztogatta szét a bokros csomag "eredményét"? terjedjen már azért tovább is az emlékezet, mint "a zelmút nyóc év" :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.