Az LMP szerint a Fidesz durva pusztítást végzett az alkotmányos közjogi rendszerben az elmúlt másfél évben. Az ellenzéki párt szombaton - az emberi jogok világnapján - közleményben bírálta a kormány eddigi tevékenységét.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@profon: ..pedig a sajátom....
már csak az szemtelen kijelentés, hogy elvileg független...na de hát ...
profon
@Csizmás Kond: Ezt majdnemnek veszem ! .)
Csizmás Kond
@profon: ....csak megkérdezem....mi ez ? "Csak remélni tudom ,hogy nem a saját véleményedet írod"....magadból indulsz ki ?....:)
profon
@Csizmás Kond: Igazad van nem a saját véleményem ! MInden normálisan gondolkodó véleménye aki meghalgatja a másikat és ha tanulhat tőle valamit és jónak tarta azt, megfogadja. Így van ez ! Semmi sem a sajátunk és a politikusaink ezt nem értik ezért nem értenek bennünket ! Mindegyiknek (persze csak ha lenne merszük) ki kellene állniuk és elmondani miben hisznek valójában és mi majd eldöntjük ki mögé állunk. Ennek most az ellenkezője zajlik. Megkérdeznek bennünket mit szeretnénk és azt hazudják hogy majd azt képviselik. Persze a széllel szemben nem lehet......Vagyis nem ildomos.Ettől hazug minden rendszer. Remélem ebben egyetérthetünk ? !
Csizmás Kond
@profon: Szerintem meg a politikusaink épp eleget hangoztatják a véleményüket, évekig kampányolnak, míg bejuthatnak....nem figyeltél oda ?
..ma is ezt zúgják, " őket ezért választották meg"...és igazuk van.
Amire te gondolsz az az, hogy legyen bár a Fidesz a polcon azért csinálja azt amit az ellenzék mond....
Nem így van, az előző kormány szociálisan gondolkodott...mindenki egyenlő, bármit csinál.
A mai trend, önállóan meg kell dolgozni érte...
Nehogy azt gondold, hogy nekem sem volt jobb dolgom a régi rendszerben...dehogynem...sokmindenhez alanyi jogon jutottam, és sokmindent ki is használtam, de ma annak vége és elfogadom ami van, ugyanis emberi ésszel felfogni, hogy olyan dolgokba részesülj amire nem dolgoztál rá .
....és az egész elégedetlenség ebből fakad.

másvirág
Liberális Munka Párt pedig 20 éven keresztűl lazitotta fundamentumot !
Kűlömbség? A Fidesz rövidebb és látványosabb munkát végez ! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.