Az ország gazdasági helyzetéről a cigányok és a munkanélküliek tehetnek...?

Forrás: hroland.blog.hu
Feltöltő: siretn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
siretn
moiszikf semmi iylet nem mondtam, hogy aki éhes az lophat, azt írtam erre, hogy vannak emgfelő törvények és büntetések erre.
Azt írtam, hoyg egy kis empátiával átérezhető, hogy aki éhes az lop, és ez nem csak a cigányra vonatkoztatva, hanem a szegényekre. Ezt nem kellene félremagyarázni.
Kumming van néhány száz cigány az országban aki gazdagnak mondható, ezzel szemben van többe ezer olyan nem cigány multimilliomos, és milliárdos, Őket persze nem kell emlegetni mi?
siretn
És még valami: a bünőzés megoldására a törvényes bírósági büntetés a megoldás és nem a II. világháború megismétlése. Csupán ezeket írtam le.
moiszikf
@siretn: Akkor bennem van a hiba,mert én az "éhes" ember éhét átérzem,de a lopást nem.
Etnikai hovatartozást szándékosan nem írtam. (Most sem)
siretn
@moiszikf: Csak azt nem értem, aki milliárdokat lop azt miért tudják átérezni és szúrkolni nekik. Milliárdokat lopni nem bűn, sőt magasztos cselekedet. És radikális egyes szélsőjobboldalosok meg amúgy sem csak a cigányokat tennék lágerekbe, hanem azt is aki csak baloldalú gondolkodású, vagy csak egyes dolgokat másként gondol. Ezen gondolatokat terjeszteni az iskolákban biztos felemelőbb és menőbb.
lényeglátó
„Semmi egyéb, mint országos embereink legnagyobb részének járatlansága a reakciók törvényei körül, mely a közönségre nézve kimondottan káros! A rosszat, lágyvelejűt, tanulatlant, s a gondatlant ápoló törvény, midőn e szép társaságnak néhányit talán megmenti, minden bizonnyal számtalan jót, okost, tanultat, szüntelen büntet, s eképp nem az élet elvének, de a rom istenének állít oltárt. Széchényi Hitel, 1836
moiszikf
@siretn: tegnap 17:45, 2. pont. Éppenséggel az általad szélsőjobboldalinak nevezettek zárnák egy cellába a milliárdos bűnözőt,a tyúktolvajjal,csak hosszabb időre.
Látszik,soha nem találkoztál még meghatározó,nemzeti radikális vezetőkkel. Menj el egy jobbikos lakossági fórumra,meglepően sok "balos" témával fogsz találkozni. Akár magad is fölvetheted azokat,nem fognak meglincselni,azok a "vérivó nácik". :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.