Az ország gazdasági helyzetéről a cigányok és a munkanélküliek tehetnek...?

Forrás: hroland.blog.hu
Feltöltő: siretn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Sokféleképpen fel lehet tenni a kérdést és mindig más választ kell adni rá.
Mi lenne, ha azt kérdezné, hogy az a sok leélt kifosztott lakás amit a cigányoknak utaltak ki évről évre, az a rengeteg rendőrségi kiszállás, amit a cigányok miatt kellett eszközölni, az a mesterségesen felfújt segíteniakarás mennyibe került az államnak....és hasonlítsák össze, hogy azzal a semmibe dobott pénzel hány másfélét lehetett volna megoldani....
Kutyafüle
De vannak, és egyre többen lesznek.Már azt is megérjük, hogy a milliomos cigány rokkant nyugdíjas lehet.
siretn
Van néhány milliomos cigány (nagyon kevés), bár a legtöbb csak annak adja ki magát, mert el lehet hinni, hogy az a hatalmas flux a nyakába arany. Másfelől akkor csak az lehet rokkant nyugdíjas akinek nincs vagyona? A nyugdíj mióta van összefüggésbe a vagyonnal? Tehát aki milliomos az ne kapjon nyugdíjat?
Feraj49
@Csizmás Kond: Igazad van ,de senki-rajtad kívül-sajnos nem teszi fel e kérdést illetékes helyen ,pedig valójában igen súlyos kérdés ez,és milliárdokba került,minden látszat nélkül.
libero
Egy kis adalék, a mai Való Világhoz:

Elhunyt Szüleim birtokán,
Már semmiféle fém már nem korrodál...
Tettek róla,
Nagy létszámú szomszéd család
Izmos karjai...

Aki a cigányt szereti, lakjon velük... (avagy: ÉLJEN!)

orogordog
Maszlag ez, nem a cigányokkal van a baj hanem a kormánnyal.
Képviselőktől, ilyen Lázár féléktől én jobban sajnálom az ingyen életet.
Sil
kuruc.info/r/26/89455/
Elcigányosított országnak cigány népmese jár, nem magyar - percenként 1,5 millióból
Feraj49
@Sil: Ez csak az első lépés!!!!Hamarosan jön a következő.
kumming
@siretn: "A nyugdíj mióta van összefüggésbe a vagyonnal? Tehát aki milliomos az ne kapjon nyugdíjat? "

Dehogynem, de csak akkor, ha megfelelő szolgálati ideje van. Ha nem, akkor coki a nyugdíjtól. Márpedig nem sok cigány büszkélkedhet megfelelő szolgálati idővel, még akkor sem, ha milliomos.
gabrella
Az ország gazdasági helyzetéről akik elszaporították a cigányokat és akik tönkretették az ipart,mezőgazdaságot és egyebeket - azok tehetnek.
Bástya Elvtárs
Nekem tetszik a cikk!
Azonban elgondolkodtató adat, mely szerint 1993-ban fiatalon nyugdíjba küldtek egy BM tisztet, akinek az volt a dolga, hogy a magyarországi börtönöket felügyelje, s tapasztalatairól jelentést írjon.
Az utolsó jelentésében ez állt: a magyarországi börtönök lakóinak több mint 93 %-a cigány...

Ez volt az utolsó jelentése, majd "Örülhet hogy nyugdíjazással megússza!!!" címen elzavarták, mert le merte írni a valóságot.
kacsa0707
@orogordog: Teljesen igazad van a cigánysággal semmi probléma, hanem az idióta balliberális bandával van a baj, akik legelőször munkabér helyett segélyt osztogattak, és ezzel szépen leszoktatták, az a dolgozó embereket a munkáról . Néha az az érzésem, hogy direkt tették, hogy lerombolják az emberek munkamorálját.
Miért nem lehetett mindjárt a segély helyett közmunkabért adni, és akkor senki sem várná égből a mannát.
kacsa0707
Megmondta már régen egy bölcs ember:
Ne etesd az éhezőt, hanem adjál neki magot, hogy megtermelhesse a kenyérre valót.
csikknorisz
@kacsa0707: Hegedűs Zsuzsa? :) Sokra ment vele ő is.
moiszikf
A tisztelt cikkíró (t.c.),tipikus kor-kórkép.

1. Ha valaki éhes,lophat is,de akkor lopjon attól aki ilyen helyzetbe hozta,ne a szomszéd kisnyugdíjastól. Én inkább kéregetnék,méghozzá élelmiszert.
2. Lehet,hogy a t.c "felnéz" a milliárdokat ellopó fehérgalléros bűnözőkre,én viszont nem.
siretn
moiszikf semmi iylet nem mondtam, hogy aki éhes az lophat, azt írtam erre, hogy vannak emgfelő törvények és büntetések erre.
Azt írtam, hoyg egy kis empátiával átérezhető, hogy aki éhes az lop, és ez nem csak a cigányra vonatkoztatva, hanem a szegényekre. Ezt nem kellene félremagyarázni.
Kumming van néhány száz cigány az országban aki gazdagnak mondható, ezzel szemben van többe ezer olyan nem cigány multimilliomos, és milliárdos, Őket persze nem kell emlegetni mi?
siretn
És még valami: a bünőzés megoldására a törvényes bírósági büntetés a megoldás és nem a II. világháború megismétlése. Csupán ezeket írtam le.
moiszikf
@siretn: Akkor bennem van a hiba,mert én az "éhes" ember éhét átérzem,de a lopást nem.
Etnikai hovatartozást szándékosan nem írtam. (Most sem)
siretn
@moiszikf: Csak azt nem értem, aki milliárdokat lop azt miért tudják átérezni és szúrkolni nekik. Milliárdokat lopni nem bűn, sőt magasztos cselekedet. És radikális egyes szélsőjobboldalosok meg amúgy sem csak a cigányokat tennék lágerekbe, hanem azt is aki csak baloldalú gondolkodású, vagy csak egyes dolgokat másként gondol. Ezen gondolatokat terjeszteni az iskolákban biztos felemelőbb és menőbb.
lényeglátó
„Semmi egyéb, mint országos embereink legnagyobb részének járatlansága a reakciók törvényei körül, mely a közönségre nézve kimondottan káros! A rosszat, lágyvelejűt, tanulatlant, s a gondatlant ápoló törvény, midőn e szép társaságnak néhányit talán megmenti, minden bizonnyal számtalan jót, okost, tanultat, szüntelen büntet, s eképp nem az élet elvének, de a rom istenének állít oltárt. Széchényi Hitel, 1836
moiszikf
@siretn: tegnap 17:45, 2. pont. Éppenséggel az általad szélsőjobboldalinak nevezettek zárnák egy cellába a milliárdos bűnözőt,a tyúktolvajjal,csak hosszabb időre.
Látszik,soha nem találkoztál még meghatározó,nemzeti radikális vezetőkkel. Menj el egy jobbikos lakossági fórumra,meglepően sok "balos" témával fogsz találkozni. Akár magad is fölvetheted azokat,nem fognak meglincselni,azok a "vérivó nácik". :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.