Senki nem tudja pontosan, mi történik a Parlamentben, annyi biztos, hogy teljes a káosz. A hirtelen összehívott pénteki ülésnapon úgy módosíthatják a házszabályt, hogy a kormánytöbbség gyakorlatilag vita nélkül keresztülnyomhat a törvénygyáron minden törvényt, amit akar, három órával a benyújtása után.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lényeglátó

E dicső, gazdag történelmű úri népségtől lakott ország tegnap (1902 jan.30.) szerencsésen elérte a legbalkánibb nívót. Az a gyalázatosságában is mulattató komédia, mely az ország keserves parlamentjében tegnap lefolyt, bele fog kerülni a történelembe Ilyen megríkató baromság megérésére nem voltunk berendezkedve, pedig elkészültünk már minden megérhetőre.
Olyan titkot világított meg, amit, jaj de jó lett volna sohasem tudni. Megtudtuk, hogy a magyar parlamenti gyermekek mind egyformák. Obskurus agyuk velejének vastag burkát csak egy kicsit kell megkarcolni, ott zsibonganak előttünk a maguk siralmasan hasonlatos voltukban Ady 1903 nincs új a nap alatt!…
nyanya001
A Fidesz cirkuszi poronddá silányította a Parlamentet !
csikknorisz
"Nem vezet innen sehova út,
Sötét a jövő, sötét a múlt.
Elárult minket a politika,
Baráti ország lett Nirvánia"
Auróra: Egy kis anarchia

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.