Orbán Viktor közalkalmazottaknak írt levelében segítséget ígér minden devizahiteles "munkatársának". Ez a karácsonyi ajándék sokba is kerülhet, a forint- és devizahitelesek költségeinek növekedése számottevő lehet, ha minden egyes közalkalmazott, becsléseink szerint közel 650 milliárdos forint értékű tartozását végtörlesztenék. A költségek növekedése mellett az adófizetőkre is nagy terhet róna a kezdeményezés, amennyiben az a költségvetésből valósulna meg. Mindezek mellett a gazdaságból is közel 2000 milliárd forint tűnhet el nyomtalanul....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
Nekem is küldtek egy levelet...de inkább a bérünket kellene rendezni!
almosd
Közszolgálati dolgozók!!! a végtörlesztésre fel lehet venni a bankoktól a kölcsönt mert lenyúltuk a nyugdíjpénztárakból a zsozsót(minek nekik nyugdíjra,meg hát 10-év múlva ki a fenét fogja érdekelni, mikor azt nem tudjuk mi lesz 1-év múlva) a kisembereket meg jól megnyúzzuk mert van rajtuk vagy 10 bőr,még bírják ,ja és akinek van pénze az ne a sajátját használja állambácsi fizet.
ila51
@luigilongo60: " munkatársának " :))) lentebb így van írva ...
gibgab
Nem kell itt eljátszani a jóságost!Ennek mindenki meg fogja inni a levét,csak lesz aki jobban,lesz aki kevésbé. És sajnos az is, akinek soha nem volt devizahitele.
Megint a kisembereken fog csattanni az ostor,ez tuti!
A "munkatárs" titulus meg lehet akár sértő is. (Értse ki-ki felfogása és lelkiismerete szerint!)
anka
@gibgab: - és van aki nyert a végtörlesztésen! - itt is cikkeztek róla..., 160 milkót nyert rajta a milliárdos!!! - az ilyenektől kéne elvenni a hasznot!!!
feketeözvegy
@gibgab: most munkatársai vagyunk, de mikor bért emelnek, jutalmat osztanak akkor nem ismernek minket...
Egyébként én csapdát látok ebben a megoldásban is! Mert a ft alapú hitel kamatát is felemelhetik az égig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.