Több mint negyvenmillió forint értékben foglaltak le hamis férfi kabátokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Törökbálinton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
1989 körül kellett volna kitiltani, most már majdnem mindegy.
Yeromos
@gabrella: Ne hidd, hogy mindegy, már kezdenek rátelepülni az élelmiszer iparra a mezőgazdasági termékekre is, nézz körül a boltokba a fokhagyma is kínai.
gabrella
@Yeromos: Ez igaz! A legnagyobb baj, hogy mi magyarok már a saját élelmiszereinket sem tudjuk megvédeni.
Csizmás Kond
@Yeromos: Hamis a fatojás.
Ha a bőr valódi, ugyértve állati eredetű akkor hamisságról nem beszélhetünk, ugyanis olyan, hogy eredeti kabát nincs. Minden kabát eredeti. Az hogy egy fazont egy bizonyos cég levéd és más ugyanazon címke alatt próbál saját gyártmánnyal üzérkedni, az nem a kabát eredetiségét kérdőjelezi meg hanem a címkéjét. Sőt olyan is van, hogy a levédő gyártótól lopott címkével próbálnak elsózni dolgokat. Abban az esetben is habár a címke eredeti azért mégis az a hamis, mert tiltott úton jutottak hozzá.
Azzal egyetértek, hogy Kína mindent lemásol és álcimkékkel árul, viszont azt a nagyhatalmak engedélyezik nem Magyarország.
...emlékezz a németek által behozott kínai mozgólépcsőkre, amelyeket az EU kellett volna legyártsa de a fricc átvágott és fekete árút adott el...nem csak nekünk.
szaboria1
@Yeromos: A hasított bőr is bőrből van ezt hívják velúrnak ,mivel nincs úgynevezett szín oldala. A lenyúzott bőrt hasítják ketté.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.