Több lövést adott le szomszédjára riasztópisztolyával egy férfi a Veszprém megyei Bakonyságon - közölte Bankó Magda, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője csütörtökön. A meglőtt férfit könnyű sérülésekkel kórházban ápolják - tette hozzá.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
@Állami gondozott: Na,na ! Igaz hogy a törvény előtt egyenlők vagyunk de vannak egyenlőbbek !
Biztos hogy ez mindenkire vonatkozik ?
csikknorisz
Az hogy van, hogy könnyű sérülést szenvedett, és súlyos testi sértés (kísérlete) miatt indítottak eljárást? Akkor ugyanilyen indokkal elővehetik a másik ipsét is, valószínűleg nem simizgetni akarta a villával.
dr. prédikátor
Nem akarta ő bántani,csak a foga közül akarta az ételmaradékot kipiszkálni!!!Már ez is baj???
sólyomszem
A cikkben vasvilla helyett vascső van írva, de teljesen mindegy! Elég szemét törvényünk van, ha még az engedéllyel tartott önvédelmi fegyver használat miatt őt hurcolják meg!
taglo
Az ujságírónak ,mindeggy ,se a vascsövet ,sem a vasvillát ,nemismeri,a tórát ,a sábesztöl megtudja külömböztetni,talán !
Állami gondozott
@varirmag: No erre nem gondoltam:(
mint Moldova elhíresült repülős parasztja:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.