Az Országgyűlés idei utolsó ülésnapján az új alaptörvény átmeneti rendelkezéseiről szóló törvény elfogadásával úgy döntött: mindaddig, amíg az államadósság a GDP felét meghaladja, ha az Alkotmánybíróság, az uniós, illetve más bíróság vagy jogalkalmazó szerv döntéséből olyan állami fizetési kötelezettség fakad, amelynek teljesítésére a büdzsében meghatározott pénz nem elég, és a hiányzó összeg nem is pótolható a kiegyensúlyozott költségvetési gazdálkodás sérelme nélkül, a kötelezettség teljesítéséhez kapcsolódó hozzájárulást kell megállapítani.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@DrGore: Viktátor csökött agyával, meg teremtette saját országát ahol holtig tartó hatalom van. Hangsúlyozom holtig tartó, de se nem isten se nem tündér így hát...
orogordog
@Felipe: Laknak ezek valahol, odavonulunk a házuk elé mert akkor már a törvény nem számít.
Bástya Elvtárs
Ajaj! A román példa ragadós! Ők 36 hónapon keresztül csökkentett fizetésből élnek...
orogordog
@Bástya Elvtárs: Én meg szarok, dolgozni ha nincs fizetés.
Január
Ez mind azért van, mert eddig semmi felelősségük nem volt a döntéshozóknak, valahogy ezt elfelejtették szabályozni, pedig nem ismeretlen a dolog. Anno nem járt semmiféle juttatás senkinek, sem vezetőnek, sem dolgozónak, ha a cég nem megfelelően működött. Ha felelni kellett volna a döntéseikért egészen biztos nem lett volna olyan nagy tülekedés a "húsosfazék" körül.
A legkönnyebb szétmázolni, elmaszatolni az ügyeket, és teríteni a felelősséget mindenkire.
Fizessen az, aki elkúrta a seftet, aki a döntéseket hozta! Van azon a környéken miből, a szerencsétlen állampolgárt meg hagyják békén!
tralalaxdlol
jaj istenem ezek a politikusok... ennyire erővel én is lehetnék... kitűnően hazudok és a pénzt én is el tudom költeni :D XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.