A Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára szilveszter este hét órától reggel fél kilencig szinte folyamatosan szállították a mentősök a többségében részeg fiatalokat – mondta Zacher Gábor, a toxikológiai osztály vezetője vasárnap az MTI-nek.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
Nem akarom a tisztességes fiatalokat megbántani, de a mai fiatalság f...ra való!!!
- csak a mának élnek és azt hiszik a buli-fanta-narancsködből' áll a világ. - és jövőképük egyáltalán nincs! - és hogy miből fognak megélni?...?

img15.dreamies.de/img/775/b/wrll4v9m2jj.gif
zsolti
"a mai fiatalok", ettől a kifejezéstől megyek a falnak. mióta világ a világ, minden felnőtt generáció kedvenc szavajárása; elfelejtik, hogy ők voltak fiatalok, és ők is éppen ugyanilyenek voltak.
Kutyafüle
@zsolti: ez mindíg így volt. Bennünket meg a hosszú hajunkért piszkáltak, meg a hajamba tűzött virágért és mi voltunk a hippik.
És volt trapéz gatyánk, meg csuka cipőnk, meg LEE farosom, meg szokol rádióm, meg TESLA magnóm. Aztán elvoltunk. De szép volt.
wadnarancs
Azt a régebbi generáció elfelejti ,hogy akit szidnak általában "mai fiatalok" azokat ők nevelték fel = az ők hibájuk...

Persze nekem mind 1 én tudom hol a határ..
varrólány
@zsolti: Igazad van, mindenki volt fiatal még én is. Azért nem mindenki itta magát le a sárga földig. A hangulat kedvéért ivás meg csak magyarázat az ivásra.

Most meg már a lányok is szinte élen járnak az ivásban. Egy nőnek pedig tudnia kell , hol a határ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.