Kimutatást készít a kormány az állami cégeknél adott jutalmakról, miután kiderült, több helyen is milliós prémiumokat kaptak a vezetők. A Legfőbb Ügyészség közölte, hogy 2011-ben azért kaptak összesen kétmilliárd forint jutalmat a munkavállalók, mert "jelentős többletfeladatokat láttak el".

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tarhonya
ha az eladó több,jelentősen több parizert ad el,
miért nem kap ennyire jelentős jutalmat?
vagy ez nem ezen múlik?
kiscserkész
A "forradalmi kormány" első 29 pontja!!!
sasi1115
A Kormány áttekint. Azaz keresztül néz az embereken. És közben pofátlanul hülyének próbálja nézni őket. Ja és brutálisan megszorít és híreket hamisít.
Akinek meg nincs gerince az tapsikol.
Szégyelljék magukat ők is meg a választóik is.
Feraj49
Érdekes máshol a túlmunkát "szabadnap" megváltással más néven "csúszóval" letudják.Ők is lecsúszhatnák talán kevesebbe kerülnének. /Most a rossz munkavégzést jutalmazzák ???/ Utólag tekintik át? Nálunk előre be kell mutatnia jutalmazási listát indoklással együtt,és igazgatói engedély és aláírása után fizethető csak ki.Hiába akik nem dolgoztak soha,honnan tudnák az eljárást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.