"Egyes hírek szerint, míg közel több tízezer ember tüntetett a Magyar Köztársaságért, addig az Operában az új fideszes alaptörvényt ünneplő méltóságok nemcsak pezsgőztek örömükben, de pitiáner magatartással vétették észre magukat. A közpénzből milliós keresettel rendelkező politikai vezetők, tehetős vállalkozók kristály hamutartókat és réz korlátgömböket loptak a nemzet egyik leghíresebb építményéből, sőt, némelyek ki sem fizették számláikat, több tízezer forintos adósságot hagyva maguk után" – közölte délután Török Zsolt, az MSZP szóvivője. Értesülésének forrását nem jelölte meg a politikus.

Az Operaház vezetése nem sokkal később megdöbbenését fejezte ki. Mint tájékoztattak, "réz korlátgömbök soha nem voltak, kristály hamutartók pedig 1999 óta – amióta az Operaház egész területén tilos a dohányzás – nincsenek az intézményben. Ami a vendégek állítólagos rendezetlen étel-ital fogyasztását illeti, ennek még az előfeltétele sem volt adott, a rendezvény alatt ugyanis a büfék nem üzemeltek."

A Fidesz nevében Selmeczi Gabriella szóvivő háborodott fel és felszólította az MSZP-t, hogy kövesse meg a megrágalmazott embereket. "A szocialisták, jó gyurcsányi tanítványokként és az MSZP-s hagyományokat ápolva: hazudnak, hazudnak és hazudnak." – áll a frakció közleményében.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Kb így képzelhető el más élhír is amit az mszp terjeszt...
adrenalink
@szaboria1: HA még így is lett volna, nem tartom annyira hülyének Ókovácsot, hogy ezt kikürtölje.
csikknorisz
Tehát '99-ben lopták el a hamutartókat. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.