Folyamatosan bírálják a magyar kormányt különböző európai tagállamok, és az Európai Unió tisztviselői és az Európai Bizottság is rászállt Magyarországra. A brüsszeli munkára rálátó forrásunk szerint már az is előfordul, hogy uniós hivatalokban kicikizik a magyarokat, de azért az év eleji uborkaszezon is alávág a kormánynak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Miért nem jó!
Köpködnek ránk!
Mégis csak jobb mint a ha lesajnálnának bennünket,mint ahogyan a görögökkel teszik
senkifia68
@kamazuka: Tévedés! Nem lesajnálják őket, hanem megvetik! A németek és a fraciák (diplomaták) mindenhol azt terjesztik, hogy nekik (!!!) kell fizetni a lusta görögök miatt!!!

Most akko képzeld el Bendit urat !!! amint egy görög halász helyett dolgozik!!!

Undorító!!!
varirmag
" egyébként jellemző, hogy a kritikát az EP-ben mindig a szocialisták, liberálisok és zöldek fogalmazzák meg, akik így próbálnak segítséget nyújtani a magyarországi ellenzéki pártoknak a pártpolitikai küzdelemhez."

na ja, a pártpolitika mindenek előtt ! Sok millás fizetésért nem az országot hanem a pártot képviselik ! Akkor is ha mindenki beledöglik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.