Fenyegetsz, hangember? Erős vagy? Pintér lábai közül kiugatsz, te harcipincsi? Gyere ki a hóra, baszod, ha ennyire kemény vagy, hadd játsszuk le mint állampolgár az állampolgárral!

Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@nmaria: végigolvastad? Melyik része nem igaz? A stílusa lehetne kicsit "szelídebb", de hát kiafaszomdojcstompi twitterei óta ez nem meglepő. Sajnos, teszem hozzá. Tehát, melyik része nem fedi a jelenlegi állapotokat, és valóságot?
Dr. Akula
@nmaria: @Dr. Akula: la, és lemaradt: nem maszopos vélemény!
Fater59
Ne bántsátok , valamikor ő is ember volt , míg el nem tűnt, a felcsúti farába .
marlin2
@nmaria: Nem kellene mindig bemutatkozni!! :))
bikkesciki
NE HAGYD MAGAD MENJ KI VELÜK A HÓRA ,ADJÁL NEKIK PÁSZKÁT!
coyote3
@senkifia68: Színvonal kiscsillag? Olvastál te egyetlen cikket is a ducebarát volt népszabadságos szlovák rendszámú kocsival közlekedő nagy magyar tollából??? Na annak van színvonala. Ha megtennéd, hogy a cikkben írt felvetések egyikét (elég csak egyet! ) megcáfolnád. De nem a demagóg szokásos jobbos központ és a szókakilók "érveivel" ! Azon meg végképp ne csodálkozz cimbora, hogy az embereknél lassan pattognak a szálak. Tudod néha engem is elkap a vágy egy alapos farbarúgás végrehajtására , amikor ezek az hatalommániás mocskok megszólalnak. Téged ez éltet kicsikém, hogy hihetsz abban, ami hihetetlen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.