A Fidesz erőt demonstrálna, terveik szerint több százezres tömeget vonultatnának utcára Orbán Viktorért, hogy ezzel mutassák meg, hogy a Viktor mögött rejlő támogatottság valóban kétharmadot jelent. Abban biztosak lehetünk, hogy ha ez megvalósul, akkor a tömeg végül biztosan egyharmaddal lesz több mint egy ellenzéki összejövetel, de hogy mihez fogják viszonyítani az még rejtély.

Forrás: safranyn.blog.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A hazáért kell az utcára vonulni
ha a regnáló kormány visszaél a hatalmával !
Nem Viktorért !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@nyanya001 : a ló problémát a legendás "jobbkéz" persze simán megoldja! Tudván, hogy egy nemes paci sok pénzbe kerül, a pénzt egy ravasz, sose látott varázslattal állítja elő: költség átcsoportosításnak is hívják.
silber13
Igaz is! Jöhetnek ismét,mint 2006-ban a pirománia felkent doktorai, a TV székházi spontán privatizáció bajnokai. Semmi újdonság nincs ebben, hiszen anno már Néró is ezt csinálta, igaz, ő nagy tételben, saját zenével.
Bugajakab
Baj van!

Anyósom, aki az éjjeliszekrényen a Biblia mellet tartja Orbán Viktor fényképét,
a NENYI-t, meg az új alaptörvényt, nem akar jönni tüntetni Viktor mellett!
silber13
@nyanya001 : na, azok aztán nem lesznek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.