A háborút be kell fejezni, békét kell kötni a nagy gazdasági szereplőkkel és a társadalom egészével. Fontos a jogbiztonság deklarálása, Margaret Tehatcher-i szigort kellene követni a gazdaságpolitikában...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@marlin2: Ki fizeti meg? Orbán nem egy Sukoró-nyi kárt csinált ugyebár, ezért hány év jár? Kósa, Szíjártó... ...őket sem felejtjük el, egy devizahiteles nem felejt!
Dr.luigilongo60
@Disznópofa: A Sukoró ügy szerintem a fütyesz legnagyobb blöffje, ki is fog pukkadni de inkább szép csendben fog leereszteni, mint a többi.

Ki emlékszik már a 4-5-6 évvel ezelőtti feljelentésekre, megszellőztetett korrupciógyanús ügyekre?Elsikkadtak szép csendben, ha igaz volt ha nem.
coyote3
@luigilongo60: Mondjuk én sem hallottam a "Nyírfa ügy" folytatásáról...
Január
Kicsi ország a mienk, mindenki ismer mindenkit. A 4 évenkénti váltógazdálkodás miatt nem is igazán akarják feltárni a visszaéléseket. Szép csendben "elalszik" minden gyanús ügy. A kivizsgálók mottója: "Élni és élni hagyni", vagy " Ma nekem holnap neked".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.