A Fidesz szóvivőjének közlése szerint a kormány tisztában van azzal, hogy a magas üzemanyagárak hatással vannak a gazdaságra és a kereskedelemre, ezért folyamatosan figyelemmel kíséri a helyzetet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez már nem csak nyugdíjszakértő de benzinárszakértő is lett ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Ah! Okleveles péksütemény és üzemanyag szakértő! Mit rebegnek kormányunk dicső tagjai? Hogy kisérik figyelemmel? Ülnek, mint a vadász, hosszú méla lesben? Mondjon mán valami lélekemelőt szenátor asszony! De ne ám valami áremelőt, főnökeivel egyetemben húzza inkább fel a mértékletesség papucsait!
dr. prédikátor
Selmeci nacsasszony ül hosszú méla lesben,kigúvadt szemmel ,hogy autók jönnek s mennek,majd benzinkuthoz betérve, a töltőoszlopra meredve , egy sóhaj kiséretében tovább mennek!!!
Dr. Akula
Kuszafogú nagyon szőke elvtársnő! Odaültettek minden benzinkúthoz egy fütyeszes agitpropost? Vagy hogy a lófüttybe figyeltek???
almosd
Azért figyelik hogy meddig mehetnek még el az árakkal anélkül hogy megismétlődne a taxis blokád.
DR Eric CARTMEN
Ez a szőke debilarcú inkább ne lesse az árakat, mert ha óvni kezdi akkor végünk van !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.