José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének írt levelet Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke, mert szerinte veszélybe kerülhet az európai cigányság felzárkózása - ismerteti a keddi Magyar Hírlap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@profon: és megoldják vajon a magyar kérdést? A mostani fővajda már nagyon ügyködik a projekten, hogy minél kevesebben maradjunk!
profon
@Dr. Akula: Majd megalakítjuk a száztagú magyar zenekart, oszt elmegyünk világkörüli útra ! De nem ám luxushajóval mert az veszíjes !
Dr. Akula
@profon: Elnök úr, megnyugtattál! Vihetem a bőröndöd? Hátha lemaradok valahol...:))
profon
@Dr. Akula: Nem viheted mert akkor lebukom ,hogy üresen viszem magammal de tele hozom haza ! :))
Dr. Akula
@profon: na de akkor már nem lesz hova haza menni...Mégiscsak viszem...:)) Mint a manyupot!
almosd
Meg az apád valagáját hogy veszélybe kerültök,most beszéltem egy ismerősömmel hogy az állat egészségtől 25 embert küldtek el ,volt sírás és még küldeni fognak ,mások nincsenek veszélyben,ti meg csak ingyen élők vagytok,valahol egy szigeten kéne felzárkóztatni magatokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.