Kinevezése óta eltűnt a nyilvánosság elől Németh Lászlóné fejlesztési miniszter, és várhatóan később sem fog sokkal többet szerepelni. Az [origo] információi szerint a minisztérium terve az, hogy új kommunikációs vezetőt nevez ki, és az ő lesz az arca a kulcsfontosságú, idén közel 570 milliárd forintból gazdálkodó minisztériumnak. Közben egy kívülről érkező kabinetfőnök kinevezésével tovább formálódik a miniszteri stáb, amelynek már tagja egy kormányzathoz közeli üzletember testvére.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Január: A remény hal meg utoljára. :)
silber13
Egy idős üdvözült mosolyú apácát láthatunk a képen, imára kulcsolt kézzel, aki tudja a Miatyánkot, meg az Üdvözlégyet, de kötve hiszem, hogy fejlesztési és egyéb országos ügyekhez konyítana!
Dr. Felipe
@silber13: Az nem is érdekes ha nem ért semmihez, csak jó keresztény legyen és adakozzon abból a 600 milliárdból a "rászorulóknak"
nyanya001
Mi az ,hogy nem szereti a nyilvánosságot ?
Akkor takarodjon ki a közéletből !
Némó Matróz
Lófütty, ez a liba olyan ostoba, hogy csak azt tudja felolvasni amit leírtak neki!
Ennyi, nem kell túldimenzionálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.