Magyarország adósságát a közelmúltban bóvli kategóriába süllyesztették, a növekedés pedig jelentősen lelassult. Christoph Rosenberg, a Nemzetközi Valutaalap magyarországi misszióvezetője egy tegnap megjelent interjúban arra válaszolt, hogy ezen fejlemények, valamint az eurózóna adósságválságának tükrében hogyan látja a gazdasági kilátásokat.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Velünk van európa ! Csak van mégis politikus a nyugati oldalon aki még lát !És nem szúrta ki a szemét a "vasfűggöny " . :-(
silber13
@másvirág : virágocska kedves! Oszlasd el a homályt begyepesedett agyaról, miféle vasfüggönyt emlegetsz? Mondj vlami elfogadhatót, ne akard, hogy a kételkedés ördöge szálljon a lelkemre!
moiszikf
Gondolom úgy kell érteni,hogy minek nekünk az "alacsony" jövedelem,amikor lehetne "rendkívül alacsony" is.
kkalman
Úgy megnyugodtam. Legalább az a drága IMF aggódik az alacsony jövedelmű magyarokért, kurmányunk helyett. Ez lehet a kapitalista aggódásmegosztás.
senkifia68
@kkalman: Akkor nézzétek meg az IMF aggódásának a lényegét!!!

"A TV2 Tények értesülései szerint az IMF informálisan azt kérte a kormánytól, hogy a jelenleg 16 százalékos egykulcsos személyi jövedelemadót tegye újra kétkulcsossá vagy emelje a rátát 19, esetleg 20 százalékra."

Ez pedig azt jelenti, hogy nem is bánja annyira az egykulcsost, ha az adót felemelik a jelenlegi 16-ról 19-20%ra. Vagyis a 650 eFt éves jöv adó csak úgy 830 eFt-ra csúszik
IMF javaslatra!!!

Ennyire talán még sem kellene aggódnia!!!
Dr.luigilongo60
Hát lehet, hogy több szociális érzék szorult beléjük, mint kúrmányunkba, pedig egy pénzintézet részéről ez igencsak fura lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.