Miközben a Magyar Kórházszövetség azon gondolkodik, hogyan lehetne az intézményi várólistákat csökkenteni, szakértők szerint számos visszaélésre adhat lehetőséget, ha a közfinanszírozott kórházakban is lehetőség nyílik a fizetős betegek soron kívüli ellátására. A lapunknak nyilatkozók szerint félő, hogy ezzel elsorvaszthatnák az intézmények az OEP-es ellátásokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az a fő, hogy nekik VIP ellátás jár !
A szegény ember meg úgyis csak kolonc !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Hát igen annak idején hogy lázítottak az elvtársak a 300 forintos vizitdíj miatt hogy nem lehet terhelni a lakosságot és népszavazással megakadályozták de előtte jól felhergelték a népet. Minden refomtörekvésnek útját állták. Hát most beköszöntött a szép új világ Pénz nincs az egészségügyben de legalább lesznek szép sárga (remélem nem narancs) mentőautók. Hát most hányszor 300 forintot kell fizetni ha valaki gyógyulni akar?
darwin
@lópicigáspár: Nem bántok,kérdezek.De véleményem szerint több munkás ,orvos, ügyvéd,mérnök van a négerek közt, mint a cigányok közt.
sólyomszem
Most már legalizálják, ami eddig is így működött?! Dobsz egy 20.000-est, másnap már ott vagy az MRI-n vagy ultrahangon, gyomortükrözésen. Amúgy meg hetek, hónapok.
kiscserkész
A szegényebbek már régen kiszorultak! Mióta feltalálták a "klónozást" az óta az alacsonyabb rendű emberpártól születő embereknek nincs jövőjük. Így nem sokat költenek rájuk.
profon
Jónapot kívánok 2,000 ft .Hogy vagyunk ,hogy vagyunk ? 3,000 ft . Mi fáj ? 5,000 ft Csak ídőpontot szeretnék egyeztetni doktor úr !!! . Időpont egyeztetés 5,000 ft , az összesen 15,000 ft ! ( de szeretnék norvég lenni ! )
gabrella
Meg is érdemeljük, a szegények, akik nem képesek harcolni az igazukért haljanak ki.
Ki is akart kapitalizmust?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.