Levélben fordult a hódmezővásárhelyiekhez Lázár János. A polgármester az [origo] értesülése szerint a város anyagi helyzetéről írt, leszögezve: hogy megvédi Hódmezővásárhelyt, akár a pénz hatalmával szemben is. Az [origo] a többi között arról érdeklődött a polgármesternél, miért folyamodott ehhez a módszerhez, tette-e ezt már máskor is, Lázár János azonban meglepő választ adott, amelyet alább szó szerint közlünk.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Ez a multi és bankellenesség teljesen olyan, mint a szoci rendszerben volt az imperialisták elleni harc, akkor is csak kevesen értették meg, hogy igazán saját magunkat vertük fejbe akkor is de a népnek beadták a cuclit, mint ahogy most is.
a Pepita
@luigilongo60: Nekem is ez jutott eszembe valamelyik nap, mikor láttam a Paraszt Zsótit, hogyaszondja: Innen üzenjük...stb.Mint annó, amikor a Vörös Csepel traktorgyár dolgozói üzentek az imperialistáknak...Az röhejes volt, ez szánalmas...
coyote3
Miért nem egy jegesmedvével harcol az Antarktiszon egy fagyott halért??
overdose1
Lázár nevelgesd anyádat milliómos segfej minimálbért a politikusoknak!!!
kinyílt a bicska a zsebemben
@zsolti: Jogos a kérdés privátkopón:Vajon mit akarhat hatszázmillió banner révén hirdetni a súlyosan eladósodott Hódmezővásárhely első embere?
Dr.luigilongo60
Lehet harcolni a bankok és multik ellen, de hogy visszafelé fog elsülni az garantált, ahogy már mutatkoznak is a jelei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.