Háromnegyed órás csúszással kezdődött szombat délelőtt az LMP kétnapos kongresszusa, amelyet egy budapesti hotelben tart a párt. Szombaton a stratégiáról és az ellenzéki eggyüttműködésről döntenek, illetve megválasztják Kaufer Virág parlamenti képviselő utódját, vasárnap pedig új frakcióvezetőt választ a párt. Karácsony Gergely elvállalná a frakció vezetését, habár szerinte van nála alkalmasabb jelölt. Scheiring Gábor azzal indokolta, hogy mégsem mond le a gazdasági kabinet vezetéséről, hogy "lehet más a politika a párton belül is".

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Na, ezért üzen Karácsony Gergely a kommunikáción keresztül, mert belülről nagy az egyetértés :( Ilyen is lesz ez a kongresszus. Drukkolok nekik, hogy megoldják a problémákat, mert nekem szimpatikusak a hozzászólásaik. Nincs benne semmi bántó.
Csizmás Kond
@vukkocska: szóval te csak értük, hallgatod a parlamenti adásokat ?...:)
vukkocska
Jobbára nem hallgatom. De ilyet nem is írtam. Önálló gondolkodó vagyok, ne akarjd belémbeszélni a Te gondolataidat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.