A Heti Válasz szerint az országértékelő beszédben is érzékelhető lesz az irányváltás.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ez alapján arra tudok következtetni, hogy eddig "erővel" kormányoztak. Meg is lett az eredménye a sok IMF elzavarásnak meg a "Brüsszel nekünk nem ugat" mondatnak. Ésszel se fognak semmire menni, egyszerűen nem értenek hozzá! Ellenzékből bezzeg járt a szájuk, mindenre tudták a megoldást. Meg lehet nézni mire jutottak. Egyszeri pénzlenyúlásokból foltozgatják a költségvetést. Ennyi.
coyote3
Többet ésszel vekker politika. Ez pont ugyanaz a kategória, mint a Perpetuum Mobile...Ez lény sosem fog megváltozni. mindig a saját érdekei fogják irányítani. Nem érdekli semmi más, csak a hatalom mániája.
almosd
Jól olvastam?saját küldetése van!betrosálok!,tán szent embernek képzeli magát,a BOLDOG státuszt megkaphatja azt nem sajnálom.
qxy
Hazudni lopni azt tudnak ! De úúúúútálom őket.Nem ért valaki a Vuduhoz?? volna egy ötletem.
Dr. Felipe
Magyarok, katonák, vitézek, híveim.

Immár másfél éve ostromoljuk Brüsszel falait de a falak még mindíg állnak. Sehol egy fehér zászló. Barroso agamemnon még mindíg tartja a várost. Ezért most az erő politikájáról áttérünk az ész politikájára vagyis cselhez folyamodunk.
Egy trójai falovat tolunk a kapujuk elé (benne az egyesített székely-magyar haderő), sőt a nemzet érdekében még többezer hekto tokaji boromtól is megválok és elküldjük ajándékba. Mindent a hazáért. Mikor betolták a lovat és kellően lerészegedtek, na akkor csapunk le rájuk ugyanis a magyaros észjárásnak nincs ellenszer.

Nem leszünk gyarmat. Éljen a haza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.