A tudósítások szerint antifasiszták és szélsőjobboldaliak keveredtek az Új Színháznál tartott demonstráción.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

safranyn
Azért az se semmi, hogy a rendőrök "összeeresztették" őket.
nyanya001
Ez is szándékos volt nyilvánvalóan,
bezzeg a 2006 -os balhénál nagyon verte a száját a Fidesz,
hogy direkt rájuk eresztették a balhésokat !
varirmag
Kedves tüntetők nem kellene megvárni milyen darabokat játszanak majd a "Dörner"féle
Új Színházban ? Azt igérte hogy (többségében ) magyar írók darabjait . Mi ezzel a baj ?
Nem kellene megvárni hogy a közönség döntsön ?
Már borzasztóan unalmas hogy ha valakinek nem tetszik valami, akkor az náci vagy fasiszta de legalábbis antiszemita.
Olyan undorító ez az állandó mocskolódás.
Már be sem merem vallani hogy bizony én útálom az Alföldi féle rendezést és elnézést kérek az Eszenyi rajongoktól ( Víg színház ) de bizony már kétszer ott hagytuk az általa rendezett ( átértelmezett,átírt !!) előadást. Most akkor mi is nácik,fasiszták...
vagyunk ?
Miért nem viszi már valaki bíróságra az állandóan mocskolódókat ?
senkifia68
@nyanya001: Azért az sem elhanyagolható körülmény, hogy 2006-ban nem rájuk eresztették, hanem rájuk terelték a balhésokat!!!

Amúgy nem kellene csodálkozni a dolgok alakulásán.
Amikor arról írtam alig több mint egy hónapja, hogy Orbán és a FIDESZ balliberálisok általi folyamatos és erősödő mocskolása, a hazaárulással felérő megnyilatkozásaik a nemzetközi sajtóban, és a magyar ellenzék EU parlamenti képviselőinek a botrányos megnyilatkozásai és az amerikai hiéna lobby egyre nyíltabb beavatkozási kísérlete egy állítólag szövetséges ország belügyeibe, előbb utóbb a radikális jobboldalt fogják erősíteni, itt sokan lehurrogtatok. Pedig teljesen nyilvánvaló volt, hogy ez előbb utóbb az EU-ban és azt követően itthon is nagyon kellemetlen következményekkel járhat azok számára akik ettől reméltek valamiféle előnyt, és politikai rövidlátásuk következtében képtelenek megérteni a várható következményeket!
senkifia68
@varirmag: Tudod van egy nagyon furcsa alaptörvény az EU-ban és ezt úgy hívják, hogy a vélemény nyilvánítás szabadsága. Ez elvileg akkor is jogos, ha másokban rossz érzést, ellenszenvet, netán haragot vagy düht ébreszt! SZABAD!!!
Ugyanakkor létezik a jó hírnévhez, az emberi méltósághoz való jog is amely szintén az alaptörvény része.
A probléma ott keletkezik, hogy e két jog hatáskörének átfedéseivel sok esetbe a jog szakértői sem tudnak mit kezdeni! Gondolj csak Gyurcsány ügyészségi beszédére. Fenyegetett, rágalmazott ócsárolt mindenkit az asztal túl oldalán, MERT Ő CSAK A VÉLEMÉNYÉT MONDTA EL, és az ugyebár szabad!!!
Arra azért kurvára kíváncsi lennék, hogy egy amerikai, vagy egy spanyol vagy egy angol ügyészségen adja elő ezt a mutatványt, vajon hány fogorvos túlórázott volna rajta, hogy a következő tárgyaláson már nyilatkozat képes legyen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.