A miniszterelnök szerint Magyarország jövője a mérnöki világ irányában található, ezért kell a legtöbb diákot állami képzésben a műszaki, informatikai képzés felé terelni.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Jaj, most nagyon felkaptam a vizet. Mert ne gondoljuk, hogy ingyen itt tanulunk, aztán kivisszük a tudást külföldre. Amikor az előző kormány 2000 forint tandíjat akart fizettetni a hallgatókkal, népszavazás lett belőle, majd el is törölték. Lehet, hogy azzal a havi 2000 forinttal már rég előbbre lenne a felsőoktatás. Hát most ismét feltalálta a spanyolviaszt. Meg fiatal szakmunkásokról beszél. Jóformán nincs is szakmunkásképzés hazánkban. Meg segédmunka sem, meg semmilyen elhelyezkedési lehetőség. Akinek meg van, az meg retteg, nehogy elveszítse. Sokszor mondtam, gerinctörő társadalom lettünk 1990 óta. Ezt hozta a nagy demokrácia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
Biztos ,hogy többen szerkesztik neki ezeket a mondanivalókat.Csak mert egy ember képtelen lenne ennyi hülyeséget összehordani egymagában.
Dr. Akula
A címre reagálva, bátran állíthatom, hogy a vajda is meg lesz becsülve nemsokára!
vukkocska
@nyanya001: dehogyisnem. Nem minden nap, ebben igazad van, szinte minden órában.
marlin2
Mióta – jelenlegi ismeretek szerint – a lüdiai Gügész király, és vele majdnem egy időben az argoszi Pheidon valamikor az i.e. VII. században"feltalálták" a pénzt a munka "megbecsülése" nem jelenthet gondot!!
Sokkal inkább a Kedves Vezető sanda szándéka rejlik a fentiek miatt értelmezhetetlen "orbáni kinyilatkoztatás" mögött!!
batukán
Igazi übü király! Még csak hasonlót sem tudok, aki ettől a tróntól megfoszthatná!
kkalman
Vitya, te vagy a Selmecici osztja a másiknak az észt. A helyetekben már kértem volna egy hozzáértőt, hogy ragassza össze a lepénylesőtöket, de végleg, hogy ne tudjatok több hülyeséget mondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.