Az LMP szerint Orbán Viktor, miután "kiásta a csatabárdot" a fővárossal szemben, úgy látszik, hogy már "megadta a kilövési engedélyt is". Az ellenzéki párt fővárosi frakciójának pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint "a fegyver azonban félrehord, és a budapestiek fognak áldozatául esni a vadászatnak".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Én is megadom a kilövési engedélyt, az összes politikus kilövésére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@szaboria1: nem kell mindent rémkomolyra venni...:)
szaboria1
@Csizmás Kond: Te még hiszel ennek a kormánynak?
Csizmás Kond
@szaboria1: az ilyen egyszerűen nem lehet elmagyarázni.
...kormányokban hinni vagy nem hinni...hát az ne hitkérdés...
szoktál sakkozni ?
darwin
@másvirág: Dámvad ?A kotorékeb is elgondolkozik rajta, érdemes-e kihúzni a lyukból.Kár a muníció rá.
Január
Ez a nagy baj, hogy ebben az országban csak a látvány a fontos, tiszta "Patyomkin falu vagyunk már" - csak tér kialakítás/átépítés, térburkolat csere megy, mert az látványos. Igazi országépítő munka pedig sehol
. A gond pedig az, hogy hasonló munkák nagyrészére, mint saját erőt az Eu-s támogatáshoz - számolatlanul vették fel a CHF hiteleket. És kik vették fel ezeket? Főleg a jelenleg is regnálók. Innen a hatalmas eladósodottságunk, csak ezt valahogy nem akarják észrevenni.
És mikor van egy kis pénz akkor is térépítés van. Ebből lesz már lágykenyér...
vukkocska
A Fidesz hiába adja ki a kilövési engedélyt, azt fejelti el, hogy Tarlóst a budapestiek választották meg. Igaz, Fidesz színeiben. Csak akkor tudnak Tarlóstól megszabadulni, ha ő önként visszavonul, mert a Fidesz lehetetlen helyzetbe hozza, lehet, hogy meg fog történni. . Viszont akkor választást kell kiírni, s remélem nem éri meg a fideszeseknek, hogy az ilyen nagyon zaklatott helyzetben még tovább pocsékolja az adófizetők pénzét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.