A hazai cukoripar tönkretételéről és a lehetséges kiútról beszélt Font Sándor egy interjúban. Elmondta emellett azt is, hogy vissza kell állítani a feldolgozóipart, és el kell indítani a családi demográfiai földprogramot.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Január: Ez az újrakezdés az országéletében 10-15 év nem sok, egy ember életében már nem ugyanaz.
Feraj49
@luigilongo60: @Január: Szerintetek akkor mi a megoldás?Nekem úgy tűnik kormányunk nem tudja !/Sajnos Én sem/
darwin
@Feraj49: Lehet,hogy közhely,de a magyar tud,és akar is dolgozni.Csak hagyni kellene.Lejjebb venni a járulékot és az elvonásokat.Csökkenteni az adminisztrációt.
Ami azt jelenti,hogy nem bűnözőnek nézni ,alapból az embereket ,csak hagyni dolgozni.Két év alatt megduplázódna a munkahelyek száma.Most ez lenne a lényeg: a munkahely.
Január
@Feraj49: Én sem hordom magamnál a bölcsek kövét, és utólag könnyű okosnak lenni.
De, akik benne voltak a privatizációban nyakig szlogenjükkel kábították a népet. "Tudjuk, merjük, tesszük. Nem tudták ők sem csak merték és tették, és ez lett az eredménye.
Talán akkor nem a pártérdeknek kellett volna mindenek felettinek lenni, hanem az országérdekének. Ebből az egész priatizációból azok gazdagodtak meg, akiknek a privatizált vagyon létrehozásában a legkevesebb részük volt.
Ha most el s határoznak valamit, nem biztos, hogy lesz belőle, mert a 4 éves "váltógazdálkodás" mindig újabb - a pártérdekeken alapuló programot hoz.

Itt most egy újabb társadalmi kiegyezésre lenne szükség, amikor is az országfejlődési irányát kijelölnék, és ha van is 4 évenkénti kormányváltás, a vezérfonal a a közösen kialakított irány, és annak végrehajtása lenne, de ez utópia...
Dr.luigilongo60
@Feraj49: Ennek megoldása azok feladata lenne, akik jó meleg irodákba ücsörögnek milliós fizetésekért de úgy látszik szart sem ér a munkájuk, mely csak abban merül ki, hogy másokra mutogatnak.
Némó Matróz
Nekünk azt mondták, hogy nem a nyert termék értékesítés a buli, hanem a becsomagolt!
Azaz nem a gabonát, kukoricát hanem az azon felnőtt jószágot kell eladni, persze azt is feldolgozva.
Erre mi is van?
Akadályok és nem átvevők hanem brókerek aki elteszik a hasznot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.