Nem vagyok felkent tagja egyik pártnak sem. Ez a legjobb állapot, így szabadon válogathatok a pártok honlapján megjelent írások közül, és mondhatok róluk véleményt. Ma az MSZP oldala került a szemem elé. Ott találtam ezt a gyöngyszemet.

Forrás: mszp.hu
Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@kkalman: persze tudom, de Zsoltika azt mondta, hogy ezek a demogóg komcsik saját maguknak osztották a pénzt. Arra válaszoltam kicsit irónikusan.
zsolti
@vukkocska: debrecennek adtak X támogatást, közben meg lenyúltak maguknak 10X-et. na mindegy, csak ne essünk abba a hibába, hogy a kisebbig rossz kioltja a nagyobbik rosszat :)
vukkocska
@zsolti: de adtak, és az országban a legtöbbet Debrecennek, a fideszesnek. . A lényeg ez. Nyilván több tepepülése van hazánknak, és több támogatás is, amit szét kellett osztani. Mutass nekem most egy olyan szoci települést, amelyik másfél éve támogatást kap. Ez az előző fideszes kormányban is így működött. A "komcsik" ezen változtattak.
darwin
Majd a Rózsi, a Hoffmann ad a pofájára.
Dr.luigilongo60
@vukkocska: A kedves fanok és fannék jól nézzék meg a falujáró kistérségi kisbuszokat is, mert azokat sem fogják már sokáig látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.