Orbán Viktor a korábbi évekhez hasonlóan mai évértékelőjében is a saját szavazóihoz szól majd - vélik elemzők, akik szerint a kormány kommunikációjában nem változtat radikálisan, a kormányfő pedig kerüli majd a kemény szakpolitikai kérdéseket. A miniszterelnök tizennegyedik alkalommal értékeli az évet, kövesse Ön is a Népszava.hu-n.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Egy csipetnyi "dübörög a gazdaság", egy evőkanál "emútnyócév" utána kis "az EU nemengedi". Pár csepp magyar közmondás és viccelődés. Kóstolás után mindenképp azt kell mondani,hogy finom! (még ha szar ize is van!) Úgyis tele lesz hazug önfényezéssel, aki mást vár tőle az hülye! Ha a kutyám megenné amit mond megdöglene!
Rézangyal
Csodák pediglen nincsenek. Hazug, gátlástalan, csaló gazember politikusok vannak, és ostoba, semmiből sem okulo, csőlátású, elvakult (ne mondjam ortodox)hívők vannak. Ők mindent elhisznek, ami nincs azt is.
Dr. Felipe
"Csodát teszel viktor" kiabálja az első sorból az az idióta rockker miközben zorbánc sámán wudu kézrátétellel ráolvas a fejére. Így várják a hívek a csodát vagy esetleg a keserű ébredést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.