Orbán Viktor évérétékelőjének a hallgatói közül többen úgy vélték, a miniszterelnök reális képet festett az elmúlt évről és az ország előtt álló feladatokról. Volt, aki megnyugtatónak értékelte a beszédet, más a jó hangulatot és a "gondolati tartalmiságot" emelte ki. Volt olyan vendég is, aki szerint Orbán sok mindent elmondott, amit már rég el kellett volna mondani, de elhangzott olyan vélemény is, hogy keményebb volt az elmúlt év, mint amilyennek Orbán leírta.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Azért az megnyugtató és vicces is egyben hogy legalább a csicskásai elégedettek. Gondolom harsány viktorozás is volt mert mi másért mentek volna oda. Ott élték ki perverz hajlamaikat.
csikknorisz
Fel nem tudom fogni, miért olyan überfontos ez a médiának, mikor soha nem mond semmi újat. Néha írnak egy új frázist neki a szövegírói, hogy azé' már mégse legyen ugyanaz, mint az előző. A "rendszerváltás" előtt nem ugyanez ment? Május elsején csókoltatták a jónépet, elmondták minden évben, hogy milyen fasza, hogy ők vannak nekünk.
wadnarancs
'A politika nem a balettáncosok világa, nem Aleszja Popova, hanem Mohamed Ali szokott eszünkbe jutni a politika világáró"

LMAO! U MADE MY DAY!

A magyaroknak kicsit másabb a véleménye, mondjuk azt nem hiszem ,hogy ide le lehetne írni max egy jó adag csillaggal.
A rövidített és kulturáltabb változat valahogy így néz ki:

Rohadt korrupt, áruló banda!
Fater59
Látszik , hogy kik elé mer kiállni , hadovázni .
Egy szinten vannak ,ezt a maszlagot csak ilyeneknek lehet , beadni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.