A nyilatkozatok szintjén tovább folytatódik a mezőkövesdi hó kálváriája, a Miskolcról indult menetelők közelménye szerint "ma 30-40 ember próbálta felvenni a munkát, mikor kiderült, ma nincs munka."

A "Munkát, kenyeret!" éhségmenet résztvevőinek beszámolója szerint Tállai András "meg akarta alázni az egyszerű embereket". Az államtitkár szeletelt kenyeret kínált és lapátot, elhordani a havat. Valamint teát, ezt azonban "csak egy ember, Megyaszai Sándor 36 éves informatikus" fogadta el. Vesztére, mert a teában alkohol is volt. Vagy nem.

A hólapátolási munka felvételekor előkerült az ilyenkor szokásos alkoholszonda, amit a menetelők Tállai államtitkárral is megfújattak volna.

"Tállai András nem fújt szondát, nem lapátolt havat. Csak szart." – zárul a közlemény.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Ácsi! A mondat utolsó / T / betűje felesleges, törlendő!!!
Dr. Akula
@silber13: szép nagy kupac! Jó lesz a földekre.
full
Addig addig hergelik az embereket,hogy polgárháborút okoznak a disznó kövérre elhízott Tállai ,ilyen cinikus embert még nem láttam kibujt belőle az ördög,addig míg nem voltak hatalmon szólni sem mert a szőnyeg alatt kúszott,de nem kell sok idő és újra ott fog könyörögni a szar alak.Egy volt jobboldali szavazó aki szégyelli,hogy valaha is oda rakta az X-t.Sorba a többi devalvált képviselővel egy csokorba mehetnek a francba,Kóser lali,rogán antika,lézer janika,meg hosszasan sorolhatnám.Hajrá Korózs Lajos szuper vagy kiállsz az emberek mellett,sok sikert,és várjuk felszólalását.Szinte nedű minden szava,köszönjük hozzá szólásait.
vukkocska
lapátot is elfogadta, vagy csak a kenyeret és teát? Remélem Tállyai is felveszi a lakástámogatást, mert a belgyminisztériumi államtitkári fizetése mellett biztos nagy szüksége van rá. Meg a benzinköltségre. Igaz, az autót a minisztérium bocsátja rendelkezésére. Végtelenül aljas.
gabrella
Azoknak a munkanélkülieknek járó pénzt teszi el zsebre akiket kigúnyolt. Mert Azért olyan sok az övé mert eltörvénykezték a többi embertől.
a Pepita
Nem csak emberségből bukott meg, hanem fizikából is. Földobta a nagy lapát szart, és alá állt...Most meg csodálkozik, hogy itt áll tetőtől-talpig szarosan és még ki is röhögik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.