Várhatóan 66 millió köbméter földgázt használnak fel Magyarországon vasárnap, gázipari szempontból az ellátás biztosított - közölte az FGSZ Földgázszállító Zrt.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Engem egy ablakgyártó cég megfogadhatna reklámembernek, annyira rá akarok mindenkit beszélni az ablakcserére. Megfelezi, de meg is harmadolhatja valaki a fűtési költségeket és nyáron a légkondin pedig az áramot felére csökkentheti ha kicseréli a régi ablakát új ablakra, igaz a műanyag nem olyan szép mint a fa de jobb.
Dr.luigilongo60
@gabrella: Azért ez enyhe túlzás, főleg annak tükrében, hogy a falazat hány százalékát teszi ki a nyílászárók hada.

Fából készült tokba is be lehet építeni ugyanolyan hőszigetelési együtthatókkal rendelkező üveget, tehát a hőszigetelés túlnyomó többsége nem a tokon múlik.

Ráadásul a műanyag keret pár év után vetemedni kezd, némelyik nem is kicsit, láttam olyat, amelyiknek a résén az ujjamat ki tudtam dugni.Főleg olyan helyen, ahol sokat süti a nap.
Mindezt csak azért merészeltem leírni, mert a családban is két asztalos leledzik de az ismeretségi körömben is van jó néhány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.