Egyik fővárosi frakció sem támogatja Tarlós István ötletét, mely szerint ritkítani kéne a csődközelbe jutot BKV járatait. A főpolgármester azt már látja, hogy egy esetleges ritkítás is milyen politikai izgalmakat vált ki, ugyanakkor állítja: ő nem is mondta, mikortól kéne ezt meglépni. A VEKE eközben szinte biztosra veszi, hogy az előterjesztésből nem lesz semmi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Nyugi,az OrangeWays már készülődik a Bkv helyére, valószínüleg majd megjelenik egy-két fitymáreszes pénzes tahó is a környéken.
KöBüKi
Nem Tarlós van bajban,hanem a fütykösök.!!!
Dr. Felipe
Milyen bajban lenne sarlós elvtárs? "Egy frászt mondok le"- mondta ő. Akkor? Mi a baj?
batukán
Vagy nagyon nincs pénz a büdzsében, vagy így akarják Tarlóst lemondásra kényszeríteni. Szerintem ha Orbán kedvére való Főpolgármester lesz, akkor elő kerül a pénz is.
Dr.luigilongo60
Nyugi,az OrangeWays már készülődik a Bkv helyére, valószínüleg majd megjelenik egy-két fitymáreszes pénzes tahó is a környéken.
töky
Tarlós Uram lekerült a csöcsről. Hiába akar kemény fijúúúúú lenni, már koránál fogva sem a tábortűz körüli fiúk csapatába, meg futballozni sem tud. Hiába említi minduntalan hogy szereti melengetni viktor végbelét, kikerült a körből. Lehet lassan tíztől visszafelé számolni. A kis köcsög rogánka, meg dörzsölheti a tenyerét. Csak nehogy koppanjon ő is akkorát, mint Pista bácsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.