A nemzetgazdasági tárca érthetetlennek tartja a SZÉP Kártya kibocsátásának feltételeit ért uniós kritikát, és az Erzsébet-utalvány vizsgálatát is indokolatlannak nevezi hétfői reagálásában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Az_Ember_fia
@libero: Miért is égett?
Miért vagy képtelen elvonatkoztatni attól a latens gyűlölettől, mely benned lakozik?
Így sajnos az ostoba emberek közé sorolod magad:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Némó Matróz
@libero: Te pedig valóban az ostobaság mintapéldánya!
Ha azt se érted mit írtak számodra és miért írták akkor nincs mit írni neked.
Tudod, ha fele annyi eszed lenne mint akit bírálsz akkor már nem lennél buta ember!
És nem a végzettségre utalok, melyből bőven kijutott az általad megbíráltnak hanem az érdemi tudásra mely írásaidból igencsak hiányzik.
silber13
@libero : miért nem emlegeted a zsenik sorát Pelczné Ildikót, Morvait, Gyürkö, vagy Deutsch Tompit?
libero
@Némó Matróz: Jaj, csak nem a főnöködet merészeltem bírálni? Gondolom, van néhány vörös diplomája az illető elvtársnak. Én csak egy nyugdíjas villamos mérnök vagyok, s mint ilyen eléggé földhözragadt, és a tényekhez ragaszkodó. Tudod, lehet sokfajta végzettsége az elvtársnak, a villamosságnál van egy érdekes dolog. Ugyanúgy néz ki a vezeték, ha feszültség alatt van, mint ha nincs. Csak első esetben kissé más érzésben részesít, ha kapcsolatba kerülsz vele. Tehát illik a tényekkel tisztában lenni bizonyos munkaterületeken.
Persze, a politika kissé más... Elmondtuk a véleményeinket, nem egyezik, bizonyára nem voltunk soha egyenlő távolságra a kondértól.
Azért ne kívánd, hogy a "megbírált személy"-nek én is alány@ljak...
libero
@silber13: Aludjunk még párat. Az ezüst (silber) is akkor igazán értékes, ha már kialakult a patinája.
Soha nem állítottam, hogy véleményem szerint minden a legnagyobb rendben lenne az ország szekerének rúdja körül, de a fő irányt jónak tartom. Persze, lesznek még cikk-cakkok, de remélem nem kell unokámnak megélni azt a hazug világot, amiben nekem (és kortársaimnak) részünk volt ebben az országban.
Hogy egálban legyünk, szeretettel emlegetek én is néhány zsenit: Lendvai Ildikó cenzor elvtársnőt, Kovács László pöttyös gatyás Rómeót, Hagyó Miklóst a parizer pusztítót..., és még sorolhatnám a Hősöket...
Persze nem a felsorolt kis momentumok alapján fogunk rájuk emlékezni, inkább a gödör és a szabadesés ugrik be a nevük hallatán.
Sajnos, joggal!
Dr. Akula
@libero: "Az ezüst (silber) is akkor igazán értékes, ha már kialakult a patinája."
Az akkor sem. Mármint a silber. Mert az silver. Mármint az ezüst. Bocsika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.