Másfél év után ismét a nyilvánosság elé állt Bajnai Gordon, aki csütörtökön borsodi polgármesterekkel találkozott, majd délután az edelényi művelődési házban elemezte a gazdasági és politikai helyzetet. Üzent a kormánynak „180 fokos fordulatot” javasolva, viszont kitért a visszatérését firtató kérdések elől. A vele tartó Lengyel László viszont közel sem volt ilyen visszafogott: egy békét hozó, ellenzéket összefogni képes államférfi eljövetelét jósolta. A leírás kísértetiesen illet Bajnaira.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Uram! Hogy tudtál ennyi agyamentet teremteni?? / palika, ,kacsa 0707/: bIZTOS HOGY EZT AKARTAD? Vagy valamelyik helyettesed volt az elkövető???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
labos azért erről beszélhetnénk, a tapasztalatok amiket a cégekről tudok személyesek, ugyanis a családom nagy része ezekben a cégekben dolgozott. amíg szét nem szedték őket és nem mszp-sek, mert akik szétkapták, ill szétosztogatták, eladogatták, mondjuk a hódikötöt, angoloknak, zsidóknak, stb azok most is a városvezetés padsorait koptatják.
azok a rokonaink, akik kakasd környékén tanyákon libát tenyésztettek az orsi és a hajdúbét miatt feküdtek meg, őket az nem nagyon izgatta amikor ki kellett volna fizetni, az állatokat, hogy kik is a politikai vezetők, nekik a cégekkel volt szerződésük, és ez volt a gáz.
palika
@batukán: Áááá! Olyan nincs, hogy öreg!:-)) Próbáld csak ki, mikor kimész a kiskertekbe, telkekre, özönlenek a fiatalnál fiatalabb menyecskék, jönnek metszeni, kapálni...! Tudod, van olyan, hogy még este, mikor besötétedik, akkor sem akarnak haza menni...!:-)) Nincs nagy különbség fehérnépek között, mikor már eleget ittunk és kezd sötétedni!:---))) Ajánlom kezdj azon gondolkodni, mit vetsz ezen a tavaszon!:--)))
batukán
@palika: ...há' mit vetnék mit vetnék? Bukfencet! Vagy egy hasast a gyerekmedencébe! Kapanyelet én már csak akkor fogok a kezembe amikor a kutyát idomítom, gerebent meg amikor a kutyagumira vadászok...:-)
A fehércselédhez sem kell kapa, elég ha szervezek egy szépségversenyt!
palika
@batukán: Na, belátom nem vagy valami nagy paraszt!:-)) Többé nem agitállak, nem tudlak beszervezni!:--))
senkifia68
@bundi: Tudod, azért a baloldalon is voltak olyan megnyilvánulások, amelyek egyfajta társadalmi konszenzus lehetőségének reményét villantották fel. Ha 2006-2008 között az MSZP-ben például a platformok és tagozatok a belső hatalmi harcok helyett a társadalom reakcióival foglalkoznak, és az 1000/perces nyelvcsapásos benyalás helyett a Czöndör vezette Társadalompolitikai tagozat jelzéseire figyelnek és nem engedik, hogy azokat a hangokat, véleményeket elnyomják, ha nem engedték volna, hogy a gyurcsanyisták "kiutáljanak" mindent és mindenkit aki nem ért egyet velük, hogy le fasiztázzanak bárkit, aki nem az ő szekerüket tolja akkor most lényegesen nagyobb összefogás lenne a baloldalon, lényegesen kisebb lehetne a politikai feszültség, és lényegesen nyugodtabb lenne a társadalom. Még annak a lehetőségét is megkockáztatom, hogy a 2010-es választásokat nem 2/3-os többséggel nyerte volna a FIDESZ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.