Orbán Viktor nem érti miért akar tőlünk az Európai Unió "pénzt elvenni, miközben máshová zsákszámra öntik azt".

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Elcseszett gazdaság, elcseszett politika, ezt nem a magyarok csinálták kedves Viktor, hanem Ön és társai. Az elkenés és rákenés politikának az ideje már lejárt. Jó lenne szembe nézniük önmagukkal és talán fény dereng majd az alagút végén...Önök a közvetlen és közvetett okai a büntetésnek, amit nekünk kell megfizetni. Kevesen hiszik el ezt a magyarázkodást már el...
silber13
Ne ködösíts pubi! Miattad, meg a nagy pofád miatt és a töménytelen mennyiségű hülyeséged miatt van az egész cirkusz! Nem a MAGYAROKNAK szól, bár ez téged hidegen hagy, hanem EGYENEST NEKED van címezve. De jó szokásodhoz híven megint mindent tovább akarsz hárítani, most az ország háta mögé sunnyogni és onnan osztani az észt! Tudod pubi, már a kedvenceid is megmondták : " Mindig a leghátul nyargaló harcos csatakiáltása hallatszik legmesszebbre!" És köptek egyet.
Az_Ember_fia
2006 -ban Orbán kérte az Uniót, ugyan büntesse már meg Magyarországot
Most ért el a szava hozzájuk.
Mi a gond?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.