A DeDi szerint a kormány különösen ütésálló anyagból van gyúrva. Hiába támad a külföld, hiába késik a kibontakozás, Orbán Viktor sérthetetlen, és az ellenzék sem dagad.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Nem volt türelmem ezt a gusztustalan, seggnyaló cikket végigolvasni! Nem tudom honnan szedik a hazugságaikat, kiket kérdeznek meg a közvélemény kutatók! Ha nagyszerű, erős és bátor Orbán Viktor venné a bátorságot és lemerészkedne vidékre a zemberek közé, valszeg a népszerűség és a szeretet újfajta megnyilvánulásaival szembesülhetne! A mocsok. Ezt persze nem kockáztatja meg!
Még hogy erős kormány, meg kikezdhetetlen. Szó sincs róla. Egyszerűen olyan szinten elvetemültek és gazemberek, rinocérosz bőrrel a pofájukon, hogy minden lepereg róluk. Cinikus és gátlástalan banda! Még hogy OV a második legnépszerűbb politikus, HA-HO-TA...engedtessék meg nekem egy igazi, rikácsos banya-kacaj!
És ki volna az első? Csak nem Skiccpaja a Nemzet (nagyon hülye) Golyóstolla?

Balladai fordulattal élve, ha a cikkíró úgy véli erős vár az ő (enyém nem) kormánya, lehet is, mert amennyi Kőműves Kelemennét beáldoztak már ezek a férgek, attól állhat is! No nem a falak, mert azok le fognak omlani, legfeljebb az önhittség bástyái!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sasi1115
"az MSZP nyolcéves országrombolása, megszorításai ellenére, a 2010-ben példátlan nemzeti összefogással felhatalmazott kormánynak sikerült megőriznie a társadalmi-politikai stabilitást"
A kormány elutasítja a megszorítások politikáját - írta az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében a Fidesz szóvivője, Selmeczi Gabriella.
Mennyi is lett az ÁFA? 27%? És még sorolhatnám...
Erre ki adott felhatalmazást? Végig hazudták az elmúlt éveket.
Nos így kell hazudni és közben lopni tovább, miközben a megszorításokat mindenki látja, és a legszegényebbek a legkiszolgáltatottabbak.
Remélem nekik is lesz majd megszorítás, nyaki tájékon...
bra048
@senkifia68: A tegnapi 17.30-ra ! Én arra szerettem volna kilyukadni, hogy a FIDESZ a
8 év alatt mindennek keresztbe tett, Olyan intézkedéseknek is, melyeket már a 4 éven
belül ők is meg fognak tenni. Ebből következik, hogy a 2/3-os hatalmat visszaélés-szerűen gyakorolja. Ebben az esetben szerintem a politikát ugyanúgy, vagy még jobban is ki kell vinni az utcára, mint ők tették. Végső soron a legnagyobb baj az, hogy a kapott hatalmat ők is az ország érdekei ellen veszik igénybe. 20 éve nem látott súlyos
gazdasági helyzet állhat elő...(Itt jegyzem meg, hogy a lengyel radikális testvérpár
sem rontott annyit a lengyel gazdasági helyzeten, mint Orbánék a magyar helyzeten.
Ezt sajnos a magyar lakosság még mindig nem látja. El kell tűrni, hogy a nagy európai
testvér próbáljon segíteni ennek megoldásában. Orbán mégis úgy viselkedik, mintha
Európa rosszat akarna nekünk.)
senkifia68
@bra048: A megértéshez barátom vissza kellene térni a 2007 év decemberére és az azt követő időszakokra. Az év utolsó parlamenti ülésén hangzott el először, hogy az amerikai bankszektorban kibontakozó pénzügyi válság hamar átterjed Európára, és gazdasági válsággá terebélyesedik. Bajnai szakminiszter azt mondta, hogy a magyar gazdaság erős és az amerikai válság nem érinti Magyarországot. Néhány hónappal később Gyurcsány ugyancsak a parlamentben állította, hogy a gazdaság erős, nagy a jólét hazánkban. Alig két hónap múlva viszont addig soha nem látott mértékű hitelt vettek fel, az IMF, EU és Világbanktól. Ha nem kaptunk volna, két hónap alatt fizetés képtelenné vált volna az ország! És ez nem FIDESZ propaganda!.Azt a hitelt viszont úgy vette fel Gyurcsány majd később Bajnai, hogy a visszafizetés megkezdése mindenképpen a várható választási vereség után, a győztest terhelje!
Ha megnézed az Európai parlament és az IMF felületét, vagy bármely minősítőt azt láthatod, hogy Magyarországot azért minősítik gyengére folyamatosan, mert az államháztartási hiány magas (bár még ezzel is jó helyen állunk az EU-ban), viszont a kintlevőségek több mint 80%-a devizában van, ami különösen érzékeny a tőzsdei viszonyok között. A másik veszélyes tényező, hogy a magyar kintlevőség több mint 40%-a egyetlen érdekközösség tulajdonában van,ami szintén komoly spekulációkra ad lehetőséget.
Az pedig, hogy Európa rosszat akar nekünk!!! Mert mikor akart jót?? Példákat ha lehet!
Az MNB szerint jóval többet kaptunk az EU-tól mint amit fizettünk! Lehet! De az országból kifolyó értékek töredéke halad csak át az MNB-n, a hazánkban brutálos monopol helyzetben levő multi szolgáltatók akadály nélkül és gátlástalanul talicskázzák ki a lakosság a fogyasztók pénzét.
Amúgy a WSJ éppen a napokban botránkozott meg azon, hogy az Európai Bizottság már nyiltan és gátlástalanul ítél kettős mércével és ennek nem csak Magyarország a szenvedú alanya, hanem korábban például Litvánia, Bulgária is volt. Mára...
bra048
@senkifia68: Vannak bizonyos részigazságaid. De
1.) Nem kellett volna gazdasági szabadságharcot vívni !
2.) Nem kellett volna az 1-hez unortodox módon viszonyulni !
3.) Nem kellett volna bunkó módon viselkedni az EU.-val !
4.) Nem kellett volna felbőszíteni az USA-beli barátainkat !
Ha az utóbbiakat nem tettük volna, akkor most nem lennénk a bányászbéka megfelelő
része alatt...A kettős mérce- ebben egyet értünk- egyébként létezik. Csakhogy bujtatott gazdasági eszközökkel az 1-4. alatt írtak alapján már az egész világ tudja,
hogy mást O.V. ellen nem lehet tenni. Ezért bukni fog!
bra048
Ui.: Azt pedig nem mondhatja a Viktor, hogy jót akar az ország lakosságának, amikor
a saját bőrünkön érezzük napról-napra, hogy ez nem igaz!
gibgab
@bra048: Orbán a hatalmát biztosító érdekköröknek és a csicskásainak kedvez, azemberek sorsa nem érdekli. Igaza Van Ángyánnak: Magyarországon maffiahálózat van, visznek mindent. És ebben Orbán vastagon benne van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.