A magyar gazdaságnak nincs is olyan pontja, aminek működése elképzelhető volna az Európai Unió szabályozási és támogatási környezete nélkül − hangzott el számos alkalommal múlt pénteken a Magyarországi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Ez a cikk semmi egyéb csak az unió melletti "kortesbeszéd", mely szerint, ha az uniótól nem kapunk ilyen-olyan, ennyi meg ennyi támogatást az országra a nap sem sütne.
Azt, hogy mennyi pénzt is ad az unió ezerrel propagálják, de arról még soha-sehol sem olvastam, hogy mennyi pénzt fizetünk be az unióba.Tudja-e itt valaki?
Szívesen olvasnám az egyenleg mibenlétét is. Több pénzt kapunk-e vagy kevesebbet osztanak le nekünk, mint amit befizetünk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@palika: Én a Jobbikot tartom erre a legg megfelelőbbnek. Nem hiába félnek tőlük minta az őrdög a tömjénfüsttől. Egyedül ők azok kiállnak a nemzet mellett. Hogy sokan ellenük vannak az érthető. Képzeld el hogy jön egy olyan párt aki lerombolja azt amit a multitőke huszonegy év alatt felépített. Nem az ellenzéknek kell összefogni, hanem a jobbiknak adni akkora hatalmat hogy önállóan megtudják csinálni a rendszerváltást.
palika
@benhur: Gondolod, hogy a Vona képes lenne egy ilyen országot összetartani? Talán akkor, hogyha mint vezér, maga mögé, olyan szakértőkből álló csapatot tudna felsorakoztatni, akik Magyarországon egyik pillanatból a másikba tudják vezetni az országot! Jelenleg én nem tartom annak...
verőce21
@benhur: Majd ha Vonát is meghívják Chicago-ba a pénzvilág hatalmasai, hogy mutassa be az ország pénzügyi működtetésének tervét és "megtetszik" a pénzvilág urainak is, akkor esetleg reménykedhetsz, hogy a Jobbik hatalomra jut.(De akkor már ők is azt fogják csinálni, mint az MSZMP utódpártjai, a fidesz és az MSZP.)
kiscserkész
@palika: Eddig is a szakértelemre hivatkoztak. És lám, mi lett! Vannak ebben az országban olyan emberek sokan akik tenni tudnának, csak azok eddig nem rúghattak a pettyesbe. Ezeket kel valakinek közősnevezőre hozni és megy a dolog.

@verőce21: Van benne igazság amit leírtál, De egyszer valakinek ki kel hagyni ezt az utat, és inkább más irányban utazni. Én Amerika helyett az Oroszokhoz utaznék. Nem a Cihcágoi pénzvilágnak kel megfelelni, hanem a magyar választóknak. Rajtunk múlik mennyire vagyunk képesek ellenállni. Nem mindenkinek a pénz meg a vagyon az első. Pénz meg a vagyon romoltságot hozott ere az országra lásd ezt a sok dilis politikusfajzatot.
palika
@benhur: Olyan érzésem van, azért nem látod teljesen világosan a kérdést, mert valahová húzol! És ez a Vonáék csapata, persze ez nem baj, de nem lehet így teljes a kép, ami előtted lebeg! Ez a véleményem, ezt látom, ez nem kioktatásnak szánom, hanem érzésre és olvasásra hagyatkozom, bocs!
keresztapa
: @benhur: Nagyon egyértelmű látásod, gyakorlatias, eddigi ország gazdaságára vonatkoztatott fejlődés elmaradása bizonylata igazadnak. Közgazdászaink alulképzettsége,szakmaiatlansága, szövegelés gyakorlati bizonyítások hiánya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.