Igaz, amit Parragh László szabotázsnak nevezett, nincs olyan reform, amivel szemben ne lennének ellenérdekeltek - mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évadnyitóján. A miniszterelnök ezt arra reagálva jelentette ki, amit Parragh László mondott megnyitó beszédében: a kamarai elnök szerint folyamatos visszarendeződési törekvés, szabotázs kíséri a szakképzési rendszer átalakítását.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
:--)))))) Azt a sok milliárdot amit pártfinanszírozásra költetek, abból gyárakat lehetne felépíteni! Ember, ne hazudozzál!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Te, egy valódi Nemzet Parazitája! akkor mi a francokat igértél, hasad kidüllesztve?!
csikknorisz
De azért az emberektől meg elvárjátok, hogy tartsanak el titeket, mi?
labos
@Böjti Banyus: hát amelyik vállalkozást meg lehet adókkal fojtani az nem prosperál túl jól.
A magyar vállalkozók 80% nem fizeti meg az adója nagy részét, mindenféle trükkel, minimálbéren bejelentéssel és zsebbe fizetéssel, egyéb csalásokkal kibújnak alóla. Ez nemzeti sport nálunk- sajnos. Csöppet sem sajnálom a vállalkozókat.
Azért magas az adó, mert nem folyik be elég a csalások miatt, ez igy megy a rendszerváltás óta. Ha a tényleges mennyiség folyt volna be ezen időszak alatt , most nem valószínű, hogy hitelért kellene pitizni. Most nem kell azzal jönni , hogy biztos akkor is magas lenne, mert egy jól prosperáló gazdaságban az adó csökkentésével lehet a legkönnyebben gyorsítani a fellendülést, ez egy kényes egyensúly amit nem könnyű megtartani főleg úgy, hogy az országnak is napi megélhetési gondjai vannak
Rézangyal
@labos: Nem vitatkozom. Nem a kisvállalkozók lopták szét az országot és nem is az ő adóik fogják fel lendíteni. El lehet gondolkodni azon, kik azok, akik adót csalnak! A kis vállalkozó nem tud akkora tételben csalni, hogy ne merjenek hozzá nyúlni!
almosd
Már nem is érdemes elolvasni amit össze hazudozik,már fárasztó egy jellemtelen féreg,megint más a hibás.
kkalman
"A kormány nem tud elég embernek munkát adni."
Miért, akart valamikor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.