A Robert Fico elleni merénylet megmutatta, hogy az egyes politikusok miként állnak az olykor felkínálkozó ám ízlés- és erkölcstelen lehetőségekhez, melyek ugyan alkalmasak lenének az önpropaganda lehetőségára, de ezekkel „jobb körökben” tilos. élni

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Azé ahogy a sperma pofátlanul hazudik, mocskol az azért már valami!
Igaz, ezt teszi 30 éve.
Van gyakorlata.
Nessy
Hol vagy Kocsis Máté? Orbán tudatos valótlanság állítása, az emberek uszítása a más véleményen lévők ellen, nem zavarja a mimóza lelkét?
Nyírfa
Amikor már Szlovákiából üzennek, hogy Orbán fogja vissza magát, és nem is akárki figyelmeztette a kormányfőt, arra fel kellene figyelni. De Viktor olyannyira faragatlan, érzéketlen, magyarán tuskó, hogy lepereg róla minden, ami az embert emberré teszi.
dr. prédikátor
o1g egy velejéig romlott bűzlő szarkupac!!! De mit le3het várni gy műveletlen bunkó cigány lókupectől

o1g egy velejéig rothadt bűzlő szarkupac aki csak a gyülöletkeltéshez és az egymás elleni uszításhoz ért!!! o1g egy tapló müveletlen bunkó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.