Három év alatt 263 esetben követtek el jogsértést intézkedés közben a rendőrök - derül ki a Független Rendészeti Panasztestület jelentéséből. A beérkezett panaszok hétköznapi helyzetekről szólnak, amelyeket a rendőrök fölényükkel visszaélve túlreagálnak: például fegyvert szegeznek egy letérdeltetett családra, veszélyes tárgynak néznek egy jelvényt, egy karcolás miatt előállítanak egy iskolás fiút, vagy éppen pucérra vetkőztetnek egy szabálysértőt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
patrióta
@Az_Ember_fia: Messziről szivesen megnézném! :)
Az_Ember_fia
@patrióta: Aki jószág mellett nőtt fel az nem fél és biztos vagyok benne, hogy minden régi tehenész ismeri ezt a módszert.
De a szeretet a legjobb módszer még az ivarérett, emiatt ingerült bikáknál is.
patrióta
@Az_Ember_fia: Ez így van! Én másodállásban méhészkedek, és van mikor nyáron félmeztelen járkálunk a kaptárak közt. Más meg retteg tőlük! De ha az ember ismeri a fortélyokat akkor nincs mitől tartani!
Az_Ember_fia
@patrióta: No én azért a dongóktól tartózkodom!
Jobb a békesség jeligére:)
patrióta
Pedig ők jóval kisebbek mint 1 bika :)
patrióta
Elírtam :) Mondjuk így se, úgy se de az utóbbi kellemesebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.