Annak ellenére, hogy nehéz gazdasági helyzetben van a világ, az emberek még mindig költenek palackozott vízre. Miért? Az elsődleges ok a kényelmesség, nem az egészségügyi előnyök, egy új tanulmány szerint. A részvevők között voltak olyanok, akik említették, hogy a palackozott víz fogyasztásának egészségügyi előnyei is vannak, de ezeket az előnyöket megnevezni már nem tudták és elhanyagolhatónak tartották őket. A tanulmányban 23 használója vett részt a Monrow Sports Centre-nek. Közülük 19 0. 5-3. 5 liter palackozott vizet ivott hetente, 2 több, mint 10 litert és 2 azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem isznak palackozott vizet. Annak ellenére, hogy a palackozott víz egészségre gyakorolt hatásának ténye elterjedt, legtöbben nem tudták ezeket megnevezni. A leggyakoribb magyarázat a palackozott víz vásárlására a kényelmesség volt. A legtöbb résztvevő azt nyilatkozta, hogy otthon csapvizet isznak, de ha elmennek otthonról, palackozott vizet visznek magukkal

Forrás: diagnozis.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@Feraj49: Nálunk sincs víztisztító a településen. Hetente öntenek bele hypót és kész. Inni nem lehet, főzni nem lehet vele. Csak mosásra, tisztálkodásra alkalmas, de előfordul, hogy fürdés után viszket a bőrünk, annyira klóros a víz. Nekünk sajnos nincs más választásunk.
Feraj49
@Böjti Banyus: A tiszta forrásvizeket meg eladták a multiknak,és azok " gyártják" az ivóvíz
féleséget.és árusítják Lásd pl.TESCO !
Rézangyal
@Feraj49: Mi a Pennybe vesszük, az olcsóbb.
kamazuka
Nálunk a víz hálisten iható!
Igaz a vizesek meg mókolgatták kicsit de annyian kiabáltak rájuk,hogy visszakellett állítítaniuk az eredeti vízminőséget.
szaboria1
@Böjti Banyus: Mi is, mert nem csak, hogy olcsóbb hanem a kékkútinak kevés a nátrium tartalma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.