A Magyar Nemzet birtokába került tervezet szerint a gyógyászati segédeszközök tb-támogatásának jelentős csökkentésével számol az egészségbiztosító. Még a vénydíj bevezetését is elképzelhetőnek tartják.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Bizony nagyon lefaragták már most is. Csak egy példa egy pelenkás betegnek az idei áron már csak 1 hónapi adag kapható míg tavaly 3 hónapi került ennyibe.
Vazul néni
Vénydíj??
Kicsit olyan vizitdíj szaga van a dolognak.
Nem baj, kellett akkor nagyon ugrálni, meg népszavazgatni milliárdokért, meg eltöröltetni, most ők is rájöttek, hogy anélkül bizony-bizony nem megy.
Én épp a minap voltam orvosnál (egyébként nem szokásom, csak valami vírus elkapott), hát majdnem agyvérzést is kaptam a sok károgó, pletykáló, ráérő néptől...
Bezzeg, ha lett volna vizitdíj, szerintem huszadát nem látom...
Levendula
Életem párja, akivel immár több, mint 30 éve házasságban élek, szóval Ő elment életében először a szemészetre. Tavaly októberben kértünk időpontot, március 1-re adtak. A vizsgálat után recepteket kapott, amivel betért egy optikai boltba. Ott felvilágosították, hogy a recept semmiféle kedvezményre nem jogosítja... Tehát kár volt ennyi időt várni a szemészeti szakrendelésre, mert hogyha szemüveget akar csináltatni, akkor ingyen szemvizsgálatot végeznek az üzletben.
Rézangyal
@Vazul néni nem tágít: Bizony így igaz! Amikor volt a vizitdíj, csak akkor mentek az emberek a rendelőkbe,ha indokolt volt. Azelőtt, meg most is sportot űznek belőle, ott élnek társasági életet és persze szidnak-átkoznak minket! Nem egy olyan idős embert ismerek, akik a 8-10 gyógyszerüket nem egyszerre íratják fel, hanem inkább 8-10 alkalommal elmennek a háziorvosi rendelőbe partizni és persze az orvos és asszisztenciája idegeit tépázni. No, az ilyenek a vizitdíj idején elmaradtak. De jó volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.